Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

''Κατά μάνα, κατά κύρη
κατά γιό και θυγατέρα''

   Ο Πάνος Σκουρολιάκος, είναι ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος  και σκηνοθέτης, με τεράστια θητεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.  Οικονομικά σπούδαζε, αλλά τον κέρδισε το θέατρο και έτσι ο κόσμος του θεάματος, έγινε προορισμός και ζωή του.
Εκτός από τους ρόλους του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, έχει γράψει κείμενα και έχει επίσης σκηνοθετήσει και στα τρία αυτά είδη.
 Το βιογραφικό του είναι γεμάτο από τις συμμετοχές του στο αρχαίο και σύγχρονο θέατρο, ενώ οι θέσεις ευθύνης τις οποίες κατά καιρούς ανέλαβε, διευθύνοντας ή διδάσκοντας την τέχνη την οποία υπηρέτησε, τον καταξιώνουν ως άνθρωπο.
   Το βιβλίο διηγημάτων το οποίο συνέγραψε ο Πάνος Σκουρολιάκος  και φέρει τον τίτλο: ''Ξύλινα Χάλκινα Κρουστά'', θα παρουσιασθεί σε βιβλιοπωλείο της Αμφίκλειας την προσεχή Τετάρτη και θα το προλογίσει η ποιήτρια Μαρία Σκουρολιάκου.
Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι μια πρωτοβουλία των Πολιτών της Αμφίκλειας, οδηγώντας μελαγχολικά την σκέψη μας, στο γνωστό μας δημοτικό άσμα : ''Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Δαδί διαβάζουν!...''.  Ενώ είναι γνωστό ότι η περιοχή μας δεν υπολείπεται ανθρώπων της συγγραφής και του πνεύματος.  Οι συγκρίσεις όμως, επιβάλλονται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου