Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


Ανταπόδοση 

   Η συγκέντρωση έγινε και η συγκίνηση μαζί με την επιτυχία της, πέρασαν. Το καλό όμως Σωματείο, θεώρησε σωστό στον απόηχο της όμορφης εορτής του, να ευχαριστήσει όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην κορύφωση του ενθουσιασμού και της χαράς εκείνης της ημέρας.  Από τους παρόντες, τους υποστηρικτές και τους επίσημους, μέχρι τους αθλητές και τους προπονητές.  Και καλά έκαναν οι άνθρωποι του Δ.Σ. του Ν.Ο.Ι.!  Γιατί η χαρά της επιτυχίας,
πρέπει να μοιράζεται  και εκείνη την ημέρα, υπήρξαν πολλοί οι οποίοι εδικαιούντο μεριδίου επιτυχίας και ακόμη περισσότεροι οι οποίοι είχαν λόγους για να το χαρούν και να καμαρώσουν.
   Επιδεικνύοντας ''επαγγελματισμό'' στην Διοίκησή τους και σεβασμό προς τους τιμητές τους, οι Διοικούντες τον Ν.Ο.Ι., εξέδωσαν ένα  Δελτίο Τύπου με αφορμή την κοπή της πίττας τους και την συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής του Σωματείου, ευχαριστώντας όσους παραβρέθηκαν εκεί.

*****************************************************************

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Σωματείου.
Φέτος, είναι μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά, για όλα τα μέλη του Σωματείου, καθώς, ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας συμπληρώνει τα 50 του χρόνια.
Μία πρώτη κίνηση από το Σωματείο μας, στον εορτασμό των 50 χρόνων, είναι η δημιουργία ενός επετειακού ημερολογίου, στο οποίο συνέβαλλαν πολλά παλαιά μέλη του Ομίλου με φωτογραφίες που είχαν στο αρχείο τους. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθειά τους. Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη μοναδική εθελοντική εργασία της κας Ελένης Παπανδρέου, στην οργάνωση, το σχεδιασμό και τη γραφιστική εργασία, χωρίς την οποία δε θα μπορούσαμε να είχαμε το εξαίρετο αυτό αποτέλεσμα.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών του Σωματείου, των τμημάτων κολύμβησης και πόλο, αλλά και βετεράνων.
Στο σημείο αυτό θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή μας να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, Μασούρα Πέγκυ, Λαλλά Κωνσταντίνο και Οικονόμου Λουκά για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά τους στην αθλητική διαπαιδαγώγηση όλων αυτών των παιδιών και όχι μόνο.
Ευχαριστούμε τους ιερείς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, την κα Μανδρέκα Ασπασία, βουλευτή Φωκίδας, για τη στήριξή της, την κα Γαζή Παναγιώτα, αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, τον κο Νικόλαο Φουσέκη, δήμαρχο Δελφών, την κα Λαΐνη – Κολλιαλή Παναγιώτα, αντιδήμαρχο Δελφών, την κα Βούλγαρη Νίκη, πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, την κα Μαντά Γεωργία, Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Κίρρας και τον κο Τσελέ Ιωάννη, Λιμενάρχη Ιτέας για την παρουσία τους.
Ευχόμαστε σε όλους σας μία καλή, δημιουργική χρονιά με υγεία και ας ελπίσουμε ότι στο 2014 θα αρχίσει να διαφαίνεται η αισιοδοξία στα πρόσωπα όλων μας.

Με τιμή το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου