Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τ.Χ.Σ. : ΑΝΗΘΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!...


Ο ''καυγάς'' για το ...πάπλωμα!

    Μόνο στην Ελλάδα θα ήταν δυνατόν να συμβεί αυτό!  Το καράβι έχει κάνει νερά, έχει αρχίσει να παίρνει κλίση, οι μηχανές σταμάτησαν, το πλήρωμα πεινά και αρνείται να εργασθεί, οι πραίτωρες κατ' εντολή, κτυπούν τους αρνούμενους με τα μαστίγια, ο καπετάνιος πιστεύει ότι οδηγεί το ''Galactica'', χειροκροτούμενος από τους καμαρώτους, ο ύπαρχος χρωστά ακόμη και το λίπος του και μέσα σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό, οι μηχανικοί μαζί με τους διορισμένους ναυτίλους, έχουν κυριολεκτικά ''πετσωθεί'' μεταξύ τους, για το χρώμα του τραπεζομάντηλου στην τραπεζαρία τους, όπου έχουν κάτσει για να φάνε!!...
Και παρ' όλα ταύτα, τόσο ο καπετάνιος, όσο και οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι, πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ότι το καλύτερο διαθέτουμε, για να οδηγήσουν ασφαλώς το καράβι σε λιμάνι.
   Καμαρώστε λοιπόν την αίσθηση εθνικής ευθύνης αυτών των ανθρώπων. Και δεν αναφερόμαστε στους Αχυρανθρώπους-Μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.). Αναφερόμαστε σε αυτούς οι οποίοι τους εξέλεξαν, τους τοποθέτησαν και συμφώνησαν για τις αμοιβές τους.  Ναι, για τις αμοιβές αυτών των ανθρώπων, για ένα πρόσθετο βάρος στις πλάτες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.
   Πέρα από κάθε ιδεολογική τοποθέτηση, καμαρώστε την πτώση και την αήθη συμπεριφορά κυβερνώντων και ''βολεμένων''...
**************************************************************************************************






πηγή : bankingnews
********************************************************************************************************

''Καλώς κοπιάστε, καλεσμένοι μου με τα μεγάλα δόντια'
τώρα φαρδύ τραπέζι θα στρωθώ πα στον αφρό, να φάτε!''
(Νίκου Καζαντζάκη ''Οδύσσεια'' ραψωδία Χ στίχοι 106-107)

1 σχόλιο:

  1. Άν κάποτε δεν θεσμοθετηθούν ασφαλιστικές δικλίδες μέσα από το συνταγμα, που δεν θα νομιμοποιούν να διαχειρίζονται την εξουσία, ψεύτες πολιτικοί, οι οποίοι εξαπατούν συνειδητά προεκλογικά τόν Ελληνικό λαό και μετεκλογικά πράττουν εντελώς αναντίστοιχα πετώντας ότι έχουν υποσχεθεί στο καλάθι των αχρίστων,(το ονομάζουν δεσμευτικό συμβόλαιο με το λαό!!!) με προκατασκευασμένες ευτελείς έως γελοίες δικαιολογίες, δέν πρόκειται νά δούμε ποτέ άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή