Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

OLYMPIC AIR HAVA YOLARI !!..


Η ''Turkish Airlines''
αγοράζει την ''Ολυμπιακή'';;!!

   Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιμένουν, από τον προηγούμενο Απρίλιο η Τουρκική Αεροπορική Εταιρεία έχει κάνει πρόταση αγοράς της Ολυμπιακής Αεροπορίας.  Σχεδόν ταυτόχρονα έχει υποβάλλει πρόταση εξαγοράς και η ελληνική Aegean Airlines, η οποία όμως αφ' ενός υπολοίπεται μερικών εκατομμυρίων ευρώ από αυτήν της Turkish Airlines, αφ' ετέρου αντιμετωπίζει ένα ''νομικό''(!)  κώλυμα σύμφωνα με την Ε.Ε. και η οποία  Ε.Ε. δεν προτίθεται να συναινέσει στην αγορά από την Aegean. Συνεπώς, εάν δεν κλείσει (να την κλείσουν δηλαδή) η Ολυμπιακή, θα ''εξαφανισθεί'' μέσω της ανταγωνίστριας Τουρκικής εταιρείας.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες (aeroporilikia.blogspot), οι Τούρκοι έχουν δεσμευθεί ότι θα κρατήσουν το όνομα ''Ολυμπιακή'' για 2 έτη και στην συνέχεια θα αναλάβουν τα δρομολόγιά της εντός και εκτός Ελλάδος οι Turkish Airlines, εμπλουτίζοντάς τα, ακόμη περισσότερο.
   Η ανίσχυρη και ανίκανη σημερινή Κυβέρνηση, η νομοθετούσα κατ' εντολήν και κατ' επιθυμίαν της Τρόϊκας (τάδε έφη Κεδίκογλου εντός Βουλής 26-7-2013), όχι μόνον δεν έχει άποψη για το θέμα, αλλά ούτε καν την συνείδηση να υπερασπισθεί ένα από τα ισχυρότερα και παλαιότερα brand name της χώρας στο εξωτερικό.  Παρακολουθεί τα γεγονότα του ''πλιατσικολογήματος'' της Ελλάδος, με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας και αντιδρά με τις αιλουροειδείς κινήσεις της χελώνας, καθώς οι ενυπόγραφες δεσμεύσεις της, έχουν φέρει την χώρα σιδηροδέσμια, ωσάν την χήρα ηττημένου στρατιώτη σε ρωμαϊκό σκλαβοπάζαρο. 
   Και το μόνο το οποίο περιμένουν είναι, να τους υποδείξει ένας υπάλληλος της Τρόϊκας, πιό συμβόλαιο να υπογράψουν προκειμένου να φύγει η ''κακιά'' Ολυμπιακή από επάνω τους....
Ο ξεπεσμός δεν έχει όρια!  Η ανικανότητα δεν έχει πλέον άλλο όνομα και άλλον ορισμό. Ταυτίζεται απόλυτα με την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση, ένα ''μπουλούκ ασκέρ'' ανθελλήνων, των οποίων οι πράξεις αυτοβαφτίζονται ''μεταρυθμίσεις'' και η αναίδεια έχει κυριεύσει τον λόγο τους.  Καμμιά αντίσταση και σε τίποτε, τουλάχιστον για τα εθνικά μας θέματα. Έστω για τα μάτια του κόσμου, έστω ''για την Ελλάδα, ρε γαμώτο''!!
   Ήδη γνωστοποιήθηκε και επιστολή με ημερομηνία 10-5-2013  ''κατ'αρχήν πρόθεσης, συναίνεσης '' (letter of intent), με τις υπογραφές Σαμαρά, Στουρνάρα και Προβόπουλου, (μια συνηθισμένη διαδικασία ανάμεσα σε επιχειρήσεις και Τράπεζες), ωσάν να είναι η Ελληνική Κυβέρνηση, εμπορική επιχείρηση και προ-δεσμεύεται στην Τράπεζά της για ότι της ζητήσει, προκειμένου να της ''δώσει'' ένα δάνειο.  Μεγαλεία!




    Και επίσης, ήδη έχουν δρομολογηθεί από τον Μάρτιο 2013, οι διαδικασίες για την πώληση της ΕΥATH(Θεσ/νίκη) και  EYDAP (Αθήνα) σε ιδιώτες. (exomatiakaivlepo.blogspot).  Το νεράκι σε ιδιώτες!!!  Μάλιστα, ο ''έλληνας'' Πρωθυπουργός, υπογράφει με λατινικούς χαρακτήρες!!...

Έλληνα υπήκοε.  Ακόμα δεν το καταλαβαίνεις, έ;  Τι δεν καταλαβαίνεις;...

1 σχόλιο:

  1. ακροπολις δοκαρ' μπουντρουμ
    δελφοι ντουμαν' μπαχτσε
    ελλαδα μνημονικ' ντλαπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή