Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΒΟΛΛΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


                                       Απορία ψάλτου ...βήξ!

   Έκτακτη υποχρέωση του Δημάρχου μας κου Νικ. Φουσέκη, τον αναγκάζει να απουσιάζει από την περιοχή μας την Δευτέρα 8-7-2013, ημέρα κατά την οποία είχε προγραμματισθεί ο Απολογισμός των  μέχρι στιγμής πεπραγμένων της Νέας ''Καλλικρατικής'' Δημοτικής Αρχής.  Έτσι αναφέρεται τουλάχιστον, στο Δελτίο Τύπου της Δημαρχείας και ότι ή απουσία του ήταν όντως απρογραμμάτιστη.
Συνεπώς, απώντος του Δημάρχου, λογικό είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει απολογισμός πεπραγμένων.  Από ποιόν εξ άλλου θα ήταν δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο!
Εδώ για το Γ.Π.Σ. Ιτέας-Κίρρας, εμφανίστηκαν οι Μελετητές στην Ιτέα προ μηνών, για να μας ενημερώσουν για το Α' Κεφάλαιο της Μελέτης τους και δεν απάντησαν σε ερωτήσεις,  απαντούσε ο Δήμαρχος αντ' αυτών και θα πάρει την θέση του κάποιος άλλος στον απολογισμό της θητείας του;
 Δεν ισχυριζόμαστε ότι υπάρχει αποχρών (πολιτικός) λόγος για την αναβολή, ούτε βεβαίως και το αντίθετο.  Προφανώς κάτι θα προέκυψε στο πρόγραμμα του κου Δημάρχου, αρκούντος σημαντικότερου από τον προγραμματισμένον απολογισμό. Έτσι δεν πρέπει να είναι;  Ή μήπως όχι;  Γιατί τότε, όντως θα πρόκειται για ...βήχα πολιτικό.
Βήχα αναμονής, όπως ονομάζεται.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου