Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

''ΦΡΥΝΙΧΟΣ'' ...Β' ΜΕΡΟΣ



''Ούκ εά με καθεύδειν
το της Μανωλίδου τρόπαιον...''

   Επανερχόμενοι στο θέμα μας ''ΦΡΥΝΙΧΟΣ ...LIFE STYLE''  και μετά την ...παρότρυνση ενός ''άγνωστου'' φίλου τον οποίον και ευχαριστούμε πολύ, έχουμε την χαρά να γνωστοποιήσουμε στο φιλοθέαμον κοινό της περιοχής μας, ότι η κα Μανωλίδου δεν είναι μιά τυγχαία ''διευθύνουσα'' μουσικοχορευτικών πολιτιστικών (το μάτι μου!) εκδηλώσεων ανά την Επικράτεια.  Είναι ένας Γίγαντας της ιδιωτικής και ποιοτικής Τηλεόρασης!  Είναι ένας Ογκόλιθος στην πολιτιστική (αχ!..) επανάσταση της μετα-Μητσοτακικής Ελλάδος,  ένας Άοκνος φύλακας της πολιτιστικής σεξουαλικότητας των ελληνίδων, είναι μιά Καρυάτιδα στον ναό της θεάς Εξαθλίωσης και τέλος είναι το απαύγασμα της σύγχρονης και πανευρωπαϊκά αποδεκτής, Ελληνικής υποβόσκουσας Ελεεινότητας!!..
    Διαβάστε (από εμάς τώρα), ή ακούστε (από το σχετικό video στο youtube) την ποιότητα, το ήθος και το ύφος των ερωτήσεων τις οποίες έκανε, σε μια φερέλπιδα νεάνιδα ελληνίδα, της οποίας η αξιοπρέπεια κατοικούσε στο 5ο υπόγειο παλαιάς πολυκατοικίας στην Τρούμπα του Πειραιά! Ενημερωθείτε για το πόσο απλώχερα μοίραζε τότε η κα Μανωλίδου, χρήματα και ολιγόλεπτη δημοσιότητα, σε ορνιθίζουσες και βαθειά πολιτικοποιημένες(!) εν αναμονή ελληνίδες μητέρες, πάντα όμως μέσα από το πρίσμα του εντόπιου πολιτισμού, αρκεί η απάντηση να είναι εύστοχη σε ένα ναι ή ένα όχι.
Ήταν 12 Μαρτίου 2009 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ, όταν η κα Μανωλίδου ''διευθύνοντας'' μια απείρου κάλους ''πολιτιστική''(δεν θα το λέγαμε..) εκπομπή, ερωτά την διεκδικούσα τον οβολόν-έπαθλο δεσποινίδα:
- Έχεις κάνει sex στο δάσος του Σέϊχ-Σού;
Αγωνία στο ακροατήριο!   Ναί!  απαντά η άμοιρη.  Σωστό, αποφαίνεται ο υποβολέας!  Χειροκροτήματα για την επιτυχία!!!...
-  Έχεις κάνει sex πάνω από 6(εξ) φορές σε μία ημέρα;  ξανά-ερωτά με την σοβαρότητα  ενός Καθηγητή κλασσικής Φιλοσοφίας  η κα Μανωλίδου!
Ξανά αγωνία στο ακροατήριο!  Ναί! ξανά-απαντά η εν αναμονή οβολών δύσμοιρη δεσποινίς (ορίστε;..)! Σωστό, ξανά-αποφαίνεται ο υποβολέας!  Και ξανά-χειροκροτήματα για την επιτυχία!!...
- Κέρδισες 10.000 ευρώ ανακράζει η ''διευθύνουσα''!!...  Θρίαμβος!!...

Δια του λόγου το αληθές : www.youtube.com/watch?v=1Tul-g5IKQ

                  Δελφοί
''Ηπίων ανέμων, πεύκης κι ελαίας
  Δελφοί, λάμπουσα πόλις Προναίας
  Ενδόξου πηγής άρχουσα μόνη
  Αθανάτοις τείχεος, Διί Απολλώνι.'' 

Δεν το έχει γράψει ο Φρύνιχος. Ούτε η Μανωλίδου!!..

(επί του πιεστηρίου : Αυτήν την στιγμή Πέμπτη 18-7-2013 και ώρα 19:35', η κα Μανωλίδου συνοδευόμενη (!) από την αντιδήμαρχο Δελφών κα Μπακολουκά, απολαμβάνει τον καφέ της στο ''Μαϊάμι'' στην Ιτέα.  Αναχωρούμε και εμείς για εκεί, μιας και τοιούτου επιπέδου (πολιτιστικές!) επισκέψεις στην πόλη μας, είναι σπανιότατες.  Έχει ειδοποιηθεί και η Τροχαία για την ρύθμιση της  ασφυκτιώσας τώρα σε εκείνο το σημείο, κυκλοφορίας.  Ούτε UFO να ήταν...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου