Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΝΑΣ ...ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!


       
(nee Turkoglou)

    Αλλαγές!  Μεγάλες αλλαγές για την ''πτωχή, πλην όμως τιμία'' Ελλάδα.  Μετά την 3ετή ανικανότητα (της ίδιας..) να ορθοποδήσει στον δρόμο των ευρωπαϊκών πεπρωμένων της, ανέλαβαν τα  ολίγα ''τέκνα'' της, αυτά τα οποία την πονούν περισσότερο και πάσχουν μαζί της αυτές τις επι 3ετία (μόνον;) δύσκολες ώρες και θα την βοηθήσουν πλέον, σε όλα τα επίπεδα.  Και το πολιτικό σύστημα θα διορθώσουν (έχει αποδειχθεί στην πράξη η ανεπάρκεια της Δημοκρατίας)  και από τις ''κακές'' ΑΟΖ θα την απαλλάξουν  και την ανούσια ''εφεύρεση'' (το Σύνταγμα) του Μακρυγιάννη θα εξωστρακίσουν  και στους ''καλούς'' επενδυτές θα δώσουν γήν και ύδωρ και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για την σωτηρία της χώρας.  Όχι των ανθρώπων της, γιατί αυτοί έρχονται και παρέρχονται, αλλά της χώρας μόνον.  Δηλαδή τα βουνά της, τα ποτάμια της, την θάλασσά της και τις κοιλάδες της.  Αυτά είναι η Ελλάδα και αυτά θα σώσουν!  Ναί!
   Ήδη οι αλλαγές είναι εμφανείς στον Δημόσιο βίο και στην καθημερινότητα των Πολιτικών μας.          Ήδη οι κινήσεις αλλαγής ''πλεύσης'' από τον τιμονιέρη μας, έχουν θορυβήσει τους εχθρούς μας και ο πανικός έχει καταλάβει τις υπερδυνάμεις της Υποσαχάριας Ζώνης.  Πολυνομοσχέδια, Ανασχηματισμοί και Αντιπροεδρίες, έχουν δώσει την χαριστική βολή στους καιροφυλακτούντες και εν αναμονή σφετεριστές του πλούτου και της ακεραιότητας της χώρας.
   Αφορμή για αυτές τις λίγες γραμμές, στάθηκε το αστραπιαίο ταξείδι του νέου Υπουργού Εξωτερικών μας στην Τουρκία, άμα τη αναλήψη των καθηκόντων του, αποπροσανατολίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους πάντες.  Τα γραφόμενα περί δήθεν υποβολής των διαπιστευτηρίων του στην ''Υψηλή Πύλη'', μάλλον στερούνται αληθείας.  Εμείς απλά θα αναδημοσιεύσουμε το τηλεγράφημα του τότε πρέσβη των Η.Π.Α. στην Αθήνα, όταν ορκίστηκε η νέα Κυβέρνηση υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου, μετά τις εκλογές του 2009.  Εκεί ο κος Πρέσβης, δίνει ''αναφορά'' στο State Department για τα πρόσωπα της νέας Κυβέρνησης.  Και αποκαλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο και με προηγούμενο (nee) επώνυμο.  Ο Αμερικάνος, το ήξερε!  Οι Έλληνες δεν έπρεπε να το μάθουν;  Όχι ότι είναι κακό, όπως π.χ. Κεδίκογλου.  Αλλά γιατί η απόκρυψη, γιατί η ''προβιά'';...
Περιττόν είναι να προσθέσουμε οτιδήποτε από την παραφιλολογία η οποία υπάρχει γύρω από την καταγωγή του Ευάγγελου Βενιζέλου!!  Άβυσσος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου