Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ...ΣΥΜΒΟΛΩΝ!!..

Συνελήφθη ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος...(!!)

   Έγινε και αυτό στην Ελλάδα του μνημονίου, στην γονυπετούσα αλλά υπερήφανη χώρα, στην Ελλάδα της μεταρύθμισης και των Συνταγματαρχών, ...ε, συγνώμην των Τροϊκανών.  Ανήμερα της αποφράδας ημέρας της 21ης Απριλίου (σ.σ. καμμία ημέρα δεν είναι αποφράς, η μνήμη μόνον γίνεται), συνελήφθη στην οικία του στο Κολωνάκι Αθηνών, ο γνωστός έλληνας σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος.  Τούτο έγινε, αν όχι με εντολή, σίγουρα όμως με γνώστη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, καθ' όσον έγινε βιαία είσοδος αστυνομικών δυνάμεων στο σπίτι του ''καταζητούμενου'' παρουσία Εισαγγελέα!!..  Η δε κατηγορία με την οποία ο Κολλάτος ''εσύρθη'' στο κρατητήριο της Ασφάλειας Αθηνών και παρέμεινε για μιά νύκτα ήταν ''προσβολή εθνικών συμβόλων''.
Ποιό εθνικό σύμβολο προσέβαλε;  Μα την κα Μέρκελ φυσικά, το νέο μας εθνικό σύμβολο!!..
Στην πρόσοψη της οικίας του ο κος Κολλάτος, θέλοντας να επαναφέρει στην μνήμη των κατοίκων του Κολωνακίου την 27η Απριλίου του 1941, ημέρα εισόδου των Γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στην Αθήνα, τοποθέτησε 2 ''πανώ''.  Το ένα γράφει  ''1941 οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα'' και το άλλο, ''2013 οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα''.  Αυτό αποτέλεσε προσβολή εθνικών συμβόλων...

   Μιά μικρή λεπτομέρεια : Απέναντι ακριβώς από το σπίτι του κου Κολλάτου, είναι η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα!...(Καραολή & Δημητρίου).   Και βεβαίως ο Υπουργός Δένδιας, δεν ήταν δυνατόν να μην εκτελέσει την ...εντολή των εργοδοτών του, οι οποίοι φανταζόμαστε ότι δυσανασχέτησαν ...ελαφρώς.  Η μόνη δε κατηγορία η οποία ήταν δυνατόν να ευσταθήσει ήταν αυτή της προσβολής συμβόλων του Ελληνικού Κράτους, μιάς και φαινόταν λίγο και η  ματωμένη ελληνική σημαία πίσω από την σβάστιγκα (άρθρο 181 του Ποινικού Κώδικα).  Όπερ και εγένετο.
Δίδαγμα : Η κα Μέρκελ και η Γερμανική σημαία, είναι εθνικά σύμβολα. 
Μπορεί και ο ..Χίτλερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου