Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΜΑΡΙΝΑ ΙΤΕΑΣ : ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ

Το αυτονόητο από τους ....Αιρετούς μας!!!
Η ΣΙΩΠΗ !!...


Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10-4-2013
Φίλοι και Φίλες
Την Παρασκευή 5-4-2013 εκδικάστηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας προσφυγή της Δημοτικής κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» σχετική με το τουριστικό λιμάνι Ιτέας.
Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» , μετά την πλήρη αδιαφορία όλων ανεξαιρέτως των εκλεγμένων εκπροσώπων της περιοχής να αντισταθούν έστω και στα λόγια στο ξεπούλημα του παράλιου μετώπου, προχωρήσαμε στην παραπάνω ενέργεια.
Η προσφυγή μας, αποτελεί αίτηση ακύρωσης της 13-8-2012 ΚΥΑ ΦΕΚ Β 2322/13-8-2012 της διϋπουργικής επιτροπής με την οποία σημαντικότατα περιουσιακά στοιχεία της πατρίδας μας περιέρχονται στο λεγόμενο ΤΑΙΠΕΔ (ταμείο ιδιωτικής περιουσίας δημοσίου).
Η δημόσια αυτή περιουσία εκποιείται σε ιδιώτες, τα δε χρήματα εκποίησης και όλα τα έσοδα πηγαίνουν στους Νταβαντζήδες Δανειστές «μας».
Ειδικά η παραχώρηση των λιμένων όπως της Ιτέας, γίνεται με ταυτόχρονη ικανοποίηση κάθε απαίτησης των αγοραστών, παρακάμπτοντας νόμους, πολεοδομία , χωροταξικά, ακόμη και ιδιωτική κτηματική περιουσία. Κάθε δικαίωμα κονιορτοποιείται προς δόξα της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού!!!.
Όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε, δεν διακυβεύεται μόνο η στέρηση ενός δημόσιου χώρου, που προφανώς θα «μαντρωθεί», δεν διακυβεύεται μόνο η οικολογική ισορροπία της περιοχής. Δεν διακυβεύεται απλά η όποια προσπάθεια πραγματικής ανάπτυξη της περιοχής. Δεν είναι μόνο η Ιτέα αλλά 10δες νησιά, λιμένες, κτίρια, εκτάσεις, ορυκτός πλούτος, στρατηγικής φύσης επιχειρήσεις στην ίδια μοίρα.
Διακυβεύεται συνολικά το μέλλον αυτής της χώρας, η εθνική μας υπόσταση και αναπνοή.
Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο αλλά και ανάλογες εκδηλώσεις. Έως τότε ζητάμε την με κάθε τρόπο συμπαράσταση των Συμπολιτών και Συνδημοτών μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου