Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ''ΣΗΜΑ Α.Τ.Ε.Μ.Ε.''


Η Σύμπτωση!...

   Με αφορμή ερωτήσεις και σχόλια επισκεπτών του blog, οφείλουμε να επανέλθουμε στο θέμα της εταιρείας ''ΣΗΜΑ  Α.Τ.Ε.Μ.Ε.'' για την Μελέτη της, περί της Τοπογραφίας στα ''Τουμπανάρια'', καθ' όσον στο δημοσιευμένο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, εμπεριέχεται  και μάλιστα με τον τίτλο του Β' Αντιπροέδρου, ο κος Ληξουριώτης Χαράλαμπος.
   Οφείλουμε λοιπόν να διευκρινήσουμε ότι πρόκειται για τον κο Ληξουριώτη Χαράλαμπο του Φωτίου από το Δίστομο και όχι για τον κο Ληξουριώτη Χαράλαμπο του Ιωάννη από την Αντίκυρα.
Η σύμπτωση είναι ότι και οι δύο είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και μάλιστα εκλεγέντες και οι δύο, με την Δημοτική παράταξη του νύν Δημάρχου κου Πατσαντάρα.  
Σύμφωνα δε με το βιογραφικό του κου Ληξουριώτη Χαραλάμπους του Φωτίου, ο ίδιος είναι Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρεία Real Estate με αντικείμενο : Αγοραπωλησίες, Διευθετήσεις ιδιοκτησιακών προβλημάτων, Θέματα απαλλοτριώσεων και αποχαρακτηρισμών, εκδόσεις αδειών, Τοπογραφικά Διαγράμματα, Φωτοερμηνίες, Ιδιωτικές πολεοδομήσεις και Δηλώσεις Κτηματολογίου. Όσον δε ήταν μέλος του Δ.Σ. και Β' Αντιπρόεδρος της εταιρείας ''ΣΗΜΑ Α.Τ.Ε.Μ.Ε.'' (γιατί εδώ και ένα χρόνο έχει αποχωρήσει), είχε αναλάβει και Επιθεωρητής Συστημάτων Ποιότητας και ασκούσε τον συνολικό έλεγχο ποιότητας σε όλο το φάσμα εργασιών της εταιρείας. 
  Το δε αναφερόμενο ως Γραφείο της εταιρείας στην Άμφισσα, ανήκει στον Πολιτικό Μηχανικό κο Νικόλαο Τσινταβή, συνεργάτη της  ''ΣΗΜΑ Α.Τ.ΕΜ.Ε.''.
Θεωρούμε λοιπόν την διευκρίνηση επιβεβλημένη και πρός άρση παρεξηγήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου