Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ...ΚΟΠΡΙΑΣ!

                                                                                                                              Χωρίς αιδώ, 
αλλά με πολλή...κοπριά!!..

   Την τελευταία ημέρα του προηγούμενου χρόνου την 31-12-2012 και προκειμένου να ''εξυπηρετηθεί'' η κατάσταση με τις εγκεκριμένες πιστώσεις από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δελφών για το 2012, υπεγράφη η παρακάτω απ'ευθείας ανάθεση αγοράς υλικών από τον αντιδήμαρχο κο Ευστάθιο Μαντζώρο.  Πρόκειται για αγορά  ''γεωργικών φαρμάκων-λιπασμάτων-κοπριάς-βελτιωτικών εδάφους'' για τις ανάγκες του Δήμου, η οποία κατά τα γραφόμενα, έγινε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άμφισσας
    Δεν θα σχολιάσουμε την αναγκαιότητα αγοράς της ...κοπριάς, όμως δεν είναι δυνατόν να μην επισημάνουμε τον απροκάλυπτο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Δημοτική Μηχανή, ωσάν να πρόκειται για ιδιωτική επιχείρηση της οποίας ο ιδιοκτήτης ''τακτοποιεί'' τα βιβλία του, ευθαρσώς, όπως διευκολύνεται, όταν και με όποιον του αρέσει και να θεωρεί ότι έκανε το καλύτερο για την επιχείρησή του, για την περιουσία του.  Έτσι λοιπόν θα υπογραμμίσουμε ότι:
1.  Οι τεχνικές προδιαγραφές της...αγοράς, συντάχθηκαν σε έγγραφο του Δήμου την 21-12-2012
2.  Η μοναδική προσφορά υπεβλήθη την παραμονή των Χριστουγέννων 24-12-2012!!
3.  Η εισήγηση της Επιτροπής του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ για την πληρότητα, την νομιμότητα 
και το αξιόλογον της προσφοράς, έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2012!!... και τέλος
4.  Η Οικονομική επιτροπή είχε εγκρίνει ποσό 15.000 ευρώ από τον Οκτώβριο 2012 και το  διανεμόμενο  ποσό την 31-12-2012  είναι 14.998,48 ευρώ!

Εδώ, δεν χρειαζόμαστε Διοίκηση με αιδώ!  Κοπριά χρειαζόμαστε!!!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου