Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΓΩΓΑ ΜΑΝΤΑ προς ΓΙΩΤΑ ΛΑ'Ι'ΝΗ


''Η!''... Απάντηση!

    Προ ολίγων ημερών η κα Γώγα Μαντά, είχε εκφράσει την άποψή της σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα ''Ώρα της Φωκίδας'', για τον τρόπο αντιμετώπισης της Κοινότητας Κίρρας, από την αντιδήμαρχο κα Λαίνη.  Είχε αναφέρει ότι η ενασχόληση της κας αντιδημάρχου με τα προβλήματα της κοινότητας, δεν είναι η ανάλογη με την ιστορικότητά της. 
   Η κα Λαίνη θεώρησε σωστό να απαντήσει με υπηρεσιακό έγγραφο προς την εφημερίδα, όπου σε έναν εκτεταμένο ''απολογισμό'' θα λέγαμε, ανέφερε σωρεία επαφών, εγγράφων και τηλεφωνημάτων τα οποία πραγματοποίησε η ίδια, κατά τα 2 (δύο) τελευταία έτη, με την ιδιότητά της ως αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και τα οποία απεδείκνυαν (κατά την άποψή της), το ενδιαφέρον της για την Κίρρα.  Βεβαίως να υπενθυμήσουμε ότι η κα Λαίνη υπήρξε Νομαρχιακή Σύμβουλος  την 4ετία 2007-2010 (και από το 2009-2010 Αντινομάρχης) και συνεπώς είναι βαθύτατος γνώστης όλων των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας. Και επίσης να επισημάνουμε ότι το υπηρεσιακό έγγραφο-απάντησή της, το κοινοποίησε σε αρκετούς, όχι όμως στην κα Μαντά, στην οποία υποτίθεται ότι απαντούσε. 
   Εχθές όμως η κα Γώγα Μαντά, δίκην τηλεγραφήματος, επανήλθε και με τον ''αέρα'' του μή οφείλοντος  τίποτε και σε κανέναν, έκανε την παρακάτω δήλωση στην εφημερίδα.


   Κατά την άποψή μας, είναι ''Η!'' απάντηση!... Τα λέει όλα, χωρίς να λέει πολλά!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου