Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ''ΣΤΟΛΙΖΕΙ'' ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘ. ΑΜ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

 
Γραφείο Τύπου
Αθήνα, 1 Αυγούστου 2016


Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με τις δηλώσεις Καμμένου στο ΑΠΕ:


Ένας ακόμη εκ των βασικών υπευθύνων που οδηγήθηκε η χώρα στην ανάγκη να μπει σε πρόγραμμα προσαρμογής, υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή και αυτός, έρχεται μετά τον «αρχιερέα της διόγκωσης του χρέους» και σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προστεθεί στους «τιμητές».

Ο κ. Καμμένος, αισθάνεται, λέει, δικαιωμένος από την Έκθεση για το ΔΝΤ.

Από την αποκαλυπτική και αποστομωτική Έκθεση, που επιβεβαιώνει, όχι μόνο πως ήταν αναγκαίο το πρόγραμμα, αφού δεν είχαμε άλλες πηγές χρηματοδότησης της οικονομίας για το διπλάσιο χρέος που δημιούργησε η ΝΔ σε μόλις πέντε χρόνια, αλλά και ότι η «καραμανλική» κρίση ήταν που έφερε τα μνημόνια, όχι το αντίθετο.

Ο «καραμανλικός εφιάλτης» που ταλανίζει ακόμη τους Έλληνες και τη χώρα επιχειρείται, πάλι με τη μέθοδο των επιλεκτικών αναφορών μιας Έκθεσης, να μετατραπεί σε εργαλείο κατασυκοφάντησης της κυβέρνησης της περιόδου 2009-2011, εις βάρος της αλήθειας που είναι πλέον γνωστή σε όλους.

Στην προσπάθεια αυτή, ακόμη και πραγματικά γεγονότα εκείνης της περιόδου, αλλά και οι αιτίες που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού, διαστρεβλώνονται ή και αποσιωπούνται.

Αυτό επιχειρεί για μία ακόμα φορά και ο «κύριος» Καμμένος.

Ναι, αυτός, ο συνειδητός πολιτικός απατεώνας, ανήθικος, ψεύτης και συκοφάντης κατά σύστημα και με εξειδίκευση στην οικογένεια Παπανδρέου, ο καταδικασμένος για αυτό από την Ελληνική και την Ελβετική Δικαιοσύνη, που το παίζει ακόμη αντιμνημονιακός.

Ναι, αυτός που σε διατεταγμένη υπηρεσία από την «καραμανλική συντήρηση» ανέλαβε να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Να συκοφαντεί. Γιατί, για να γίνει πιστευτός από τους πολίτες ο μύθος που υφάνθηκε, για να αποκρυβούν οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή, κάποιος έπρεπε να συκοφαντεί συστηματικά τον πολιτικό που ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά που άναψαν όλοι αυτοί οι καταστροφείς.

Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκρύψουν τις δικές τους ευθύνες, παρά καλύπτοντας τους πραγματικούς υπεύθυνους και τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα στην κρίση και στην εξάρτηση από «δάνειες δυνάμεις». Με συστηματικά ψέμματα όπως αυτά περί CDS, συκοφαντία για την οποία καταδικάστηκε δις ο «κύριος» Καμμένος.

Αυτός ο «κύριος», σήμερα είναι και Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ναι, Υπουργός μιας, κατά τη δική τους θεώρηση, «ριζοσπαστικής κυβέρνησης», ο πρωθυπουργός της οποίας, μαθαίνουμε από ρεπορτάζ μιας κάθε άλλο παρά μη φιλικής προς αυτούς εφημερίδας, ότι σχεδιάζει παιχνιδάκια συγκυβέρνησης με τον επικεφαλής της επιχείρησης χρεοκοπίας της χώρας.

Ας παραθέσουμε, λοιπόν, τα ονόματα που εμπλέκονται σε αυτό το παιχνίδι:

Καραμανλής, Παυλόπουλος, Καμμένος, Τσίπρας.

Ας τους κρίνουν οι πολίτες.


1 σχόλιο: