Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ Α.Π.Ε. ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ


                            ΑΜΦΙΣΣΑ, 12.08.2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 66/2016

ΘΕΜΑ: Επιμερισμός ποσών τέλους από ΑΠΕ στους οικιακούς καταναλωτές

Αναρτήθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου με απόφαση του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο οριστικός πίνακας με τον επιμερισμό των ποσών στους οικιακούς καταναλωτές από σταθμούς ΑΠΕ για τα έτη 2010-14.

Ειδικότερα, για το Δήμο Δελφών, η απόφαση αφορά στους κατοίκους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων όπου υπάρχουν σταθμοί ΑΠΕ ή διέρχεται δίκτυο μεταφοράς ενέργειας από αυτές και αποτελεί το τελικό και καθοριστικό βήμα για την απόδοση των αναλογούντων ποσών στους δικαιούχους οικιακούς καταναλωτές.

Επισημαίνουμε ότι σε ότι αφορά ΑΠΕ που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων της Δ.Ε. Παρνασσού δεν έχει εκδοθεί οριστικός πίνακας επιμερισμού ποσών τέλους ΑΠΕ, αφού θέμα αυτό αφορά μία εκ των περιπτώσεων που έχει παραπεμφθεί στις επιτροπές επίλυσης συγκρούσεων και επικαλύψεων θεσμικών γραμμών.

Αναφορικά με τη διαδικασία καταβολής των αναλογούντων ποσών στους δικαιούχους ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι οι κάτοχοι Άδειας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας πιστώνουν, μέσω του πρώτου λογαριασμού που εκδίδεται μετά το πέρας της ανωτέρω διαδικασίας, στους δικαιούχους το ποσό με την ένδειξη "Έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα λόγω σταθμών Α.Π.Ε. στην περιοχή σας".

Ο Δήμος Δελφών από την πλευρά του συνέβαλε στην θετική αυτή απόφαση ασκώντας συνεχή πίεση με κουρυφαία πράξη την κατάθεση του με αρ. πρωτ. 12583/27-5-2015 εξωδίκου πρόσκλησης-δήλωσης-διαμαρτυρίας προς το ΛΑΓΗΕ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου