Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΕΝΑ ''ΜΕΓΑΛΟ'' 3on3

Και του χρόνου!..

    Ουσιαστικά, με νικητή τον ...αυτοκράτωρα στο τοπικό Μπάσκετ Γ.Σ. Ιτέας, έληξε το 6ον Τουρνουά 3on3.   Και τον ονομάζουμε νικητή, παρ' ότι ήταν απλά ο οργανωτής αυτής της πανέμορφης αθλητικής εκδηλώσεως, γιατί κατάφερε ως Σύλλογος
να κινητοποιήσει πλήθος νέων ανθρώπων και για 9 ημέρες (30/7 έως 7/8/2016) να υπάρξει μια πολύ μεγάλη παρέλαση ενθουσιασμού, γέλιου, επιδοκιμασίας και προσπάθειας μέσα από εκείνα τα ολίγα τετραγωνικά μέτρα της πλατείας ''Ιτιάς''. Κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα της νεολαίας (κι όχι μόνον) σε εκείνη την συρματοπεριφραγμένη αλλά με φρεσκοβαμμένο δάπεδο πλατεϊτσα και να την κάνει σημείο συναντήσεως φίλων, συγγενών και ...πασχόντων για ένα 9ήμερο.

  
Για αυτό, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, πρέπει να είναι (και είναι) υπερήφανοι για αυτήν την όμορφη συνάντηση την οποία οργάνωσαν.
 Ο δε σεμνός, άξιος και προσφιλής προπονητής του Γ.Σ. θα πρέπει να έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τους ...κουβάδες ιδρώτα οι οποίοι ...απέδρασαν από τα σώματα αθλητών και ...τουριστών του αθλήματος.
Άξιοι άπαντες! Οργανωτές, ομάδες και θεατές.
Και του χρόνου με ...μαζορέτες!

Για την ιστορία και μόνον, δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των τελικών αγώνων του εφετεινού τουρνουά 3on3, οι οποίοι επραγματοποιήθησαν την Κυριακή 7-8-2016.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΕΠΤΑΨΥΧΟΙ ΣΚΥΛΟΙ - ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ 5 – 10


ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
GOLDEN DELPHI WARRIORS - ITEALAND HAVALIERS 6 – 13


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
FAB 4 - 3 & Ο ΚΙΚΟΣ 8 – 11


ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ
Νικητής ο Γ. Παγώνης


ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
BLACK MAMBA - ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΟΙ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ 11 - 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου