Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ''ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2016'' - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

  Τίτλοι τέλους

   Με την περάτωση των θερινών εκδηλώσεων στην Αγία Ευθυμία, των αφιερωμένων στην μνήμη του τέκνου της Γιάννη Σκαρίμπα, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών, ο κύριος οργανωτής αυτής της σειράς εκδηλώσεων στην Κοινότητα, επραγματοποίησε και την καθιερωμένη κλήρωση δώρων, για όσους είχαν συμμετάσχει στην λαχειοφόρο αγορά.
  Αυτή η διαδικασία, είναι και η τελευταία πράξη, το επιμύθιο θα λέγαμε για όλες αυτές τις ενέργειες του Συλλόγου, από τον σχεδιασμό, την οργάνωση έως και την εκτέλεση του όλου προγράμματος, οι οποίες είναι αφιερωμένες εδώ και αρκετά έτη στην μνήμη του μπαρμπα-Γιάννη Σκαρίμπα.
Αναζητούνται πλέον οι τυχεροί, από τον παρακάτω αναδημοσιευόμενον κατάλογο των δώρων.

**************************************
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ
Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών στην προσπάθειά του να καλύψει τις δαπάνες των φετινών ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ διενήργησε λαχειοφόρο αγορά η κλήρωση της οποίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, στην πλατεία της Αγίας Ευθυμίας, με την ολοκλήρωση της παράστασης του χορευτικού τμήματος του χωριού.
Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς στο συνημμένο αρχείο.
Όποιος δεν έχει παραλάβει το δώρο του παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 2103250354.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ενίσχυσαν την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας είτε προσφέροντας δώρα είτε αγοράζοντας λαχνούς είτε και με τους δυο τρόπους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου