Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Η ''ΟΥΤΟΠΙΑ'' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

OΥΤΟΠΙΑ
ΔΟΜΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
( ζωγραφιά από τους μικρούς φίλους μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση )
Την Τρίτη 26 Ιουλίου στο Μώλο της Ιτέας πραγματοποιήθηκε συναυλία με τους : Οδυσσέα Ιατρίδη , Κώστα Μουζουκέ , Θανάση Πρέντι , Γιάννη Αναγνωστόπουλο , Θανάση Κατσουλέρη , με σκοπό την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Ευχαριστούμε :
  • Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν τραγουδώντας και παίζοντας μουσική αφιλοκερδώς.
  • Τη μουσική λέσχη ''Roadhouse Blues Club'' για την τωρινή και συνεχή συνεργασία μας.
  • Την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας που δημιούργησε έναν όμορφο παιδότοπο για τους μικρούς αλληλέγγυους.
  • Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας συνδράματε με τρόφιμα , αποδεικνύοντας ότι σε καιρούς δύσκολους, ο άνθρωπος δεν κατάντησε πραμάτεια ,αλλά παραμένει άνθρωπος !!!
  • Περισσότερο, όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την νεολαία της περιοχής μας ,που ανταποκριθήκε στο κάλεσμά της «ΟΥΤΟΠΙΑΣ».

Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» είναι μία ανοιχτή συλλογικότητα. Δεν επιδιώκει ούτε να εκφράσει ούτε να εκπροσωπήσει κάποιο κομματικό κόσμο. Ζητούμενό μας είναι η ενεργοποίηση, η συμμετοχή και η χειραφέτηση των «από κάτω», με αλληλεγγύη και αυτοοργάνωση ,για την δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για μας και τα παιδιά μας.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους όσους θέλουν την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 11:00 το πρωί στο Ρακομελιό ( Μαθιό) να παραβρεθεί για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τις δράσεις μας που θα ακολουθήσουμε την επόμενη μέρα.
Συνεχίζουμε……..
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου