Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ (πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την περσινή επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», ο Δήμος Δελφών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της δράσης για τη νέα σχολική περίοδο 2016-2017 με το σύνολο των οχτώ (8) Δομών του:
Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί (Άμφισσας, Ιτέας, Δελφών, Δεσφίνας, Γαλαξιδίου, Καστελλίων και Πολυδρόσου) με Νηπιακό Τμήμα: Προνήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.
Ειδικότερα στο Παιδικό Σταθμό Άμφισσας θα λειτουργήσει και το Βρεφικό Τμήμα με φιλοξενούμενα βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι η διατήρηση του κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα φιλοξενούμενα νήπια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της υλοποίησης της εν λόγω δράσης, ο Δήμος Δελφών έχει στηρίξει και ανακουφίσει οικονομικά μέχρι σήμερα εκατοντάδες νέες μητέρες που, είτε εργάζονται είτε επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, καθώς η φιλοξενία των τέκνων τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Με γνώμονα τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία για τις εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Δελφών μέσω ΕΣΠΑ για τη σχολική περίοδο 2016- 2017, ξεκινάει από 12/07/2016 έως 29/07/2016 μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr –Παιδικοί Σταθμοί).
Προκειμένου να διασφαλιστεί η ορθή και έγκυρη συλλογή των δικαιολογητικών, αλλά και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή των ωφελούμενων μητέρων στην παραπάνω δράση, παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις από τους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς και στο Τμήμα Κοιν. Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημ. Υγείας (τηλ. 22653-50721).



Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου