Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

''ΦΟΒΟΥ ΤΟ ΠΑ.Κ.Ο.Ε. ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΦΕΡΟΝ...''

 
Ο φόβος φυλάει τα έρημα

  Η σημερινή διαδικασία, η περιγρα- φόμενη στο παρακάτω Δελτίο Τύπου της Δ.Ε. Ιτέας, έπρεπε να είχε γίνει από καιρού και όχι να έχει μετατραπεί η δημόσια υγεία και η καταλληλότητα του ποσίμου ύδατος, σε δημιουργία εντυπώσεων με αλληλοκατηγορίες και μηνύσεις.
  
  Η ''συμπαράσταση'' της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδος, προς τον Δήμο Δελφών, δεν εξασφαλίζει την ποιότητα και την καταλληλότητα των υδάτων και ούτε αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή χρήση και κατανάλωσή των από τους κατοίκους της Ιτέας.  Απλά πράγματα.

  Αυτό δε το οποίο θα προστατέψει  τον Δήμο (νομικά) και τους κατοίκους (από πλευράς υγείας), είναι η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από αυτές τις μετρήσεις, οι οποίες θα πρέπει να πιστοποιούν την καταλληλότητα του ποσίμου ύδατος στην Ιτέα.  Αυτό και τίποτε άλλο.


******************************************
 



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                   Ιτέα 28 Ιουλίου 2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 και ώρα 11:00’, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Δήμου Δελφών (Δημαρχείο Ιτέας-3ος όροφος),πραγματοποιήθηκε συνάντηση, με τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δήμου Δελφών, με σκοπό να γίνει παρουσία τους, δειγματοληψία πόσιμου νερού από την ΔΕ Ιτέας.
Την δειγματοληψία πραγματοποίησαν επιστημονικά υπεύθυνοι από τα «Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.», πιστοποιημένο εργαστήριο με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Δελφών για τις αναλύσεις της ποιότητας του πόσιμου νερού, παρουσία της Αντιδημάρχου Δελφών ΔΕ Ιτέας και του Προϊσταμένου Τμήματος Υποδομών της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Δ. Δελφών.
Οι αναλύσεις πραγματοποιούνται βάση των οριζόμενων της Κ.Υ.Α. Υ.Α./2006/2001, όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Τα δείγματα ελήφθησαν από τα ακόλουθα σημεία :
  1. Ισόγειο Δημοτικού Καταστήματος Ιτέας.
  2. Κατάστημα επί της παραλίας στην Ιτέα.
  3. Οικία στην Κίρρα
  4. Κατάστημα – καφετέρια στην Ιτέα.
Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε μετά από δέσμευση της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών.
 
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας


Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΚ ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εξαιρέσουμε τη παράταξη Ιωσηφίδη η οποία βρήκε πρόσφορο έδαφος και ασχολείται με τους εγκαταλειμένους εργαζόμενους στο Μεταλλι(α)κό νερό, λόγω ανεπάρκειας Βουλευτή και Δημάρχου, οι άλλοι πήγαν. Ο Ταγκαλής δεν χρειάσθηκε να πάει αφού τον εκπροσωπούσε η στενότερη οικογένεια δια της Αντιδημάρχου κ. Πιλάλα.

      Διαγραφή