Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

 
Μια καλή συνέχεια

    Η συνέχεια από εκείνη την επίσκεψη των Αυστριακών δημοσιογράφων και των Lifestyle Bloggers στην περιοχή μας κατά τον παρελθόντα Μάρτιο, απέφερε κατά τα φαινόμενα καλά αποτελέσματα, όσον αφορά την προβολή του Δήμου Δελφών σε έντυπα και ιστοσελίδες παγκοσμίου αναγνωσιμότητος.
   Ήταν Καθαρή Δευτέρα του 2016, όταν αυτή η παρέα των επισκεπτών της περιοχής μας, αποτύπωσε σε ψηφιακές εικόνες, τοποθεσίες, έθιμα και εκδηλώσεις από πόλεις και κοινότητες του Δήμου μας. Και γυρίζοντας στις πατρίδες τους, εδημιούργησαν αφιερώματα για ότι είδαν (και τους ευχαρίστησε) και τα εδημοσίευσαν στις ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζονται.
 
Έτσι, η Lydie Bonhomme από την ιστοσελίδα ''Lyloutte'' και η Laura Conculves από την αντίστοιχη ''Pinket cetera'', μεταφέρουν στους επισκέπτες των ιστοσελίδων τους, εικόνες, πληροφορίες και εντυπώσεις των από εκείνη την επίσκεψή τους στην Φωκίδα. Εργασίες οι οποίες μέσω της ''Marketing Greece'' έφθασαν και σε εμάς σήμερα.
Το παρατιθέμενο Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης  και Προβολής του Δήμου Δελφών, αναφέρεται σε αυτή την συνεργασία.

 σ.σ. : Συμφωνούμε απολύτως με την άποψη της προέδρου της Επιτροπής στην τελευταία παράγραφο του Δελτίου Τίπου.  Ότι δηλαδή ''η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου, δεν αντιμετωπίζεται επ' ουδενί με προχειρότητα και υποκειμενικότητα'' (όρα την προ μηνών επίσκεψη του mr ''happy traveller'' στην περιοχή μας).

*********************************** 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Δελφοί 01/07/2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών για το 2016, μέσα από τη συνεργασία μας με την MARKETING GREECE πραγματοποιήσαμε δράσεις προώθησης του προορισμού με στόχο την προώθηση του brandDELPHI”, την προσέλκυση πελατών αλλά και την διείσδυση σε κανάλια πωλήσεων.
Από τις ενέργειες αυτές παραλάβαμε το παραδοτέο της MARKETING GREECE για το οποίο εκφράζουμε την ικανοποίηση μας. Θα ακολουθήσουν άμεσα και νέες δράσεις, διότι πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη διαρκών και αξιόπιστων σχέσεων συνεργασίας λειτουργεί προς όφελος όλων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμβολή των επαγγελματιών του τόπου μας σε όλο το εύρος του Δήμου Δελφών, όπου έλαβαν χώρα αυτές οι δράσεις, ήταν καθοριστική στο να υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι κοινό ζητούμενο η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου και δεν αντιμετωπίζεται επουδενί με προχειρότητα και υποκειμενικότητα.
Επισυνάπτεται το αρχείο της MG.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ
                                           ΚΟΤΣΑΝΟΥ – ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου