Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΔΩΡΙΣ Radical : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΧΆΝΙΑ ΔΩΡΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανοιχτή Εκδήλωση για την «Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ελληνική Περιφέρεια» από το ΔΩΡΙΣ Radical στα Χάνια – 10 Αυγούστου


To ΔΩΡΙΣ Radical (http://dorisradical.blogspot.gr/), θέλοντας να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο συνάντησης των ενεργητικών ανθρώπων στην ευρύτερη περιοχή της Δωρίδας, ανοίγει ένα από τα σοβαρότερα θέματα της εποχής που αφορά στην «Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ελληνική Περιφέρεια», διοργανώνοντας ανοιχτή εκδήλωση στις 10 Αυγούστου, στις 20.30 μ.μ. στο Κοινοτικό Αναψυκτήριο στα Χάνια.



Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δημήτρης Κοδέλας, Γεωπόνος και πρώην βουλευτής, ενώ παράλληλα, τα μέλη του ΔΩΡΙΣ Radical θα περιγράψουν τους στόχους της νέας εναλλακτικής φωνής ενημέρωσης της Δωρίδας, μέσω του blog μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσοι θα παρευρεθούν να διατυπώσουν απόψεις, να ανταλλάξουν γνώμες, να δημιουργήσουν έναν εποικοδομητικό διάλογο για το θέμα.



Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με ένα νεανικό σχήμα (Κωνσταντίνος Παπαγιάννης Κιθάρα-Τραγούδι, Ιωάννα Πάλλα, Ακορντεόν, Βασιλική Δασκαλοπούλου Τραγούδι, Ηλίας Ντίνος Μπουζούκι-Τραγούδι).



Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν από το ΔΩΡΙΣ Radical για την επισκευή-συντήρηση του Γυμνασίου – Λυκείου Ευπαλίου.




Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο radicaldoris@gmail.com



Στο ΔΩΡΙΣ Radical είμαστε κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής με εναλλακτική, έως ριζοσπαστική άποψη για το πού πάνε τα πράγματα. Στο http://dorisradical.blogspot.gr/ θα διαβάσετε πολιτικές και όχι μόνο απόψεις για διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής, πολιτιστικής, πολιτικής ζωής στη Δωρίδα και στη χώρα γενικότερα. Στόχος μας να είμαστε ενεργοί. Με γνώμες, προτάσεις, γόνιμη κριτική, εκδηλώσεις και κυρίως σκέψη. Επικοινωνήστε μαζί μας στο radicaldoris@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου