Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Σ.Χ.Ο. ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ : ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΤΑ ...ΠΙΤΤΑΣ!


Μια ''ορεινή'' ...πίττα.

   Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας-Κίρρας, προγραμματίζει να κόψει την πίττα του, εκεί όπου αρέσκεται : Στα βουνά!  Για αυτό και οργανώνει μια εκδρομή στην πανέμορφη Ορεινή Ναυπακτία, στα περίφημα ''Κράβαρα'', όπου στο εκεί κεφαλοχώρι, την Άνω Χώρα, θα λάβει ...χώρα η σεμνή τελετή.  Το τοπίο είναι υπέροχο και η τουριστική υποδομή εξαιρετική.  Και στην Άνω Χώρα (Το ''Κρύσταλ'' και 4 ξενώνες), και στην Κάτω Χώρα (ο θαυμάσιος ''Ξένιος Δίας'') καθώς επίσης και στην Αμπελακιώτισσα (Οι εξαιρετικές ''Δρυάδες'').
Να σημειώσουμε μόνον ότι υπάρχουν ιστορικοί δεσμοί αίματος και καταγωγής, ανάμεσα σε αρκετούς από την περιοχή μας και τα Κράβαρα.
Ευτυχείς όσοι θα συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδρομή μετά ...πίττας!

*****************************************************************


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΤΤΑΣ 2014 ΚΑΙ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

8 και 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σύλλογος κόβει την πίττα του στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας στο γραφικό χωριό Άνω Χώρα μετά από ορειβατικό περπάτημα .

Αναχώρηση Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 ώρα 7 και 45 από τα γραφεία του Συλλόγου με πούλμαν , διανυκτέρευση στην άνω χώρα .

Ορειβατικό περπάτημα από Άνω Χώρα έως Αμπελακιότισσα (φαράγγι Κάκαβου). Υψομετρική διαφορά 1050 m, 650 m, 850 m σε 3,5 ώρες .
Κυριακή 9/02/14 επίσκεψη στις μονές Βαρνάκοβας και Τρίκορφο .

Τιμή κατά άτομο 65 € περιλαμβάνει μεταφορά, ξενοδοχείο με πρωινό και βραδινό γεύμα. Προκαταβολή 35 € για κλείσιμο θέσης .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ κάθε βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου Καποδιστρίου 107 μετά τις 7 .

Τηλέφωνα επικοινωνίας Σύλλογος 2265032100 κιν. 6945703548

Θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας η ετήσια γιορτή της τσιγαρίθρας.

http://www.nafpaktianews.gr/γιορτή-τσιγαρίθρας-στην-άνω-χώρα-ναυπ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου