Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ''ΑΣΚΟΥΡΙΑΣΤΗ'' ΚΩΜΩΔΙΑ!...

ierissos_tel1389271639

Κάτοικοι Ιερισσού Χαλκιδικής:
Ατελείωτη Δύναμη,
Ατελείωτο Πείσμα,
Ατελείωτη Αγάπη 
για το Περιβάλλον τους.

*******************************

Ο ρ/σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ  ΚΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ: ΤΙΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ
ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΟΥ
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΟΝ

Ο 105,5 Στο Κόκκινο στηρίζει τον πολιτιστικό σύλλογο της Ιερισσού στον αγώνα κατά της εξόρυξης χρυσού και σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη από τη θεατρική ομάδα «Τα Γκαργκάνια» του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΛΕΙΓΕΝΗΣ».
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο Κινηματοθέατρο Τριανόν στις 6 μ.μ & Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Τριανόν στις 6 μ.μ και στον Χώρο Πολιτισμού «Χρυσή Τομή» στις 9:15 μ.μ
Τώρα που το πολιτικό σύστημα της χώρας μας καταρρέει, ακούμε για άλλη μια φορά την Πραξαγόρα να ζητά να δοθεί η εξουσία του κράτους στις γυναίκες «μπας και δει μια στάλα προκοπή αυτός ο τόπος». «Τα Γκαργκάνια» (η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της Ιερισσού) αφήνουν για λίγο τις «Σκουριές» και κατεβαίνουν στην Αθήνα να συναντήσουν τον Αριστοφάνη και να δηλώσουν την αμέριστη υποστήριξή τους στις ιδέες του και το ανατρεπτικό του χιούμορ.
Τριανόν | Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων, Κυψέλη| Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 8215469 Χρυσή Τομή | Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου 55, Πλατεία Αγ. Δημητρίου, Κερατέα, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6978003191 Τιμή Εισιτηρίου: Τριανόν: 10€ Χρυσή Τομή: Ελεύθερη συνεισφορά (απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλ. 6978003191)
Σημειώνουμε ότι όλα τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κλειγένης» και ευχαριστούμε θερμά το Τριανόν και τη Χρυσή Τομή για τη διάθεση του χώρου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου