Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ : ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ-ΕΡΓΟΥ...


Αίτηση (;)

   Ο κος Μαρματάκης επανέρχεται με έγγραφό του προς την αντιδήμαρχο Γαλαξειδίου κα Μάρω Τασιού-Γουργουρή, αιτούμενος πληροφόρηση για τις ενέργειες της κας αντιδημάρχου, για ένα λιμνάζον έργο στην πόλη του Γαλαξειδίου.  Αφού (μας) εξηγεί προηγουμένως, το ιστορικό του έργου, απευθύνεται προς την αρμόδια και υπεύθυνη για το θέμα και λογικά θα πρέπει να περιμένει μιαν απάντηση.
 Τόσον  για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα, όσον και για τα αναμενομένα.
Εμείς δημοσιεύουμε την αίτηση του κου Μαρματάκη, όχι μόνον γιατί έχουμε ασχοληθεί προ ημερών με την διάθεση και διαχείριση των πιστωμένων εσόδων στον Δήμο Δελφών λόγω των Α.Π.Ε. προς την Δ.Ε. Γαλαξειδίου, αλλά και για 2 (δυο) άλλους λόγους :
-  Πρώτον γιατί το θέμα παρουσιάζει Οικονομικό και Πολιτικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας
-  και Δεύτερον, γιατί έχουμε την ...περιέργεια να πληροφορηθούμε κι εμείς, ποιός και με ποιόν τρόπο, έχει την δυνατότητα και το μέγεθος, να ασχοληθεί σοβαρά με αυτόν τον τόπο, βοηθώντας τον.

************************************************************************ 

                                           A   I   T   H   Σ   Η

                                                                       Γαλαξίδι 15 Ιανουαρίου 2014
Ευσταθίου Μαρματάκη                                 Προς το Δήμο Δελφών                        
κατοίκου Γαλαξιδίου                                     Κοινότητα Γαλαξιδίου                   
θέση Κεραμού Τ.Κ. 33052                            Υπόψη κ. Αντιδημάρχου

ΘΕΜΑ:Μελέτες ,για το φωτισμό του δρόμου από Μανουσάκια, οδός
             Μάμα  μέχρι παραλία και για την κατάργηση των στύλων της ΔΕΗ
              σχετικό έγγραφό μου 9/12/2013 αρ.πρωτ.36621

Κυρία Αντιδήμαρχε ,
Επειδή παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα από την υποβολή του παραπάνω αιτήματός μου χωρίς να έχω λάβει καμία απάντηση κι επειδή γνωρίζω τόσο την τυπικότητα του Προέδρου της Κοινότητάς μας όσο  και την ευαισθησία του στην άμεση ενημέρωση του πολίτη σε υποβληθέντα προς αυτόν αιτήματα ,  με τηλεφωνική υπόμνηση – όχληση στις 14 Ιανουαρίου    ενδιαφέρθηκα για την τύχη του αιτήματός μου .
Από το γραφείο του Προέδρου μου έγινε γνωστό ότι εσείς έχετε αναλάβει την όλη ευθύνη του θέματος .
Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες αφού η λήψη των στοιχείων που αιτούμαι δεν απαιτεί καμία χρονοβόρα διαδικασία και υπάρχουσας όλης της υποδομής υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ η εκ μέρους του Δήμου απαιτούμενη μελέτη ήταν μία απλή ενέργεια . Όσον αφορά τη μελέτη της ΔΕΗ εξαρτάται αν της υποβλήθηκε από το Δήμο μας σχετικό αίτημα.
Σημειώνω , ότι η απόφαση της Κοινότητας Γαλαξιδίου , 4/2013 , που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της εφημερίδας του Γαλαξιδίου τον Ιανουάριο του 2013 για έργα αξίας 56.613,51 e  και συνέπεσε με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας ως Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου , απεστάλη αμέσως στη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Μελετών του Δήμου Δελφών .Επομένως ,θα πρέπει να θεωρείται και δεδομένη η κατάρτιση της σχετικής μελέτης εντός δύο το πολύ τριών μηνών  από την παραλαβή της εισήγησης  αφού τα κονδύλια ήταν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα ως προϊόν δικών μας εσόδων κι όχι αναμενόμενων από το Κράτος επιδοτήσεων-χορηγήσεων προς το Δήμο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας


Κοιν. Δ/νση Προγρ/σμού                             Με εκτίμηση
          και Μελετών
                                                            Ευστάθιος Μαρματάκης

                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου