Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΒΟΛΛΕΫ : ΚΟΡΙΤΣΙΑ vs ΓΕΡ'ΟΝΤΙΑ... (για καλό σκοπό!)


Ένας όμορφος αγώνας

   Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Α.Σ. Ιτέας, θα δώσει έναν όμορφο και ίσως άνισο αγώνα, με μιά ομάδα στην οποία θα συμμετέχουν καθηγητές, από τον Σύλλογο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Νομού Φωκίδος.  Και γράφουμε άνισος, καθ' όσον, τι τύχη ευελπιστούν να έχουν ...τα γερόντια, απέναντι στα νιάτα, στο σφρίγος και την ταχύτητα των κοριτσιών!!... 
   Τούτο θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα, 14-12-2013 και ώρα 17:30' στο κλειστό Γυμναστήριο της Ιτέας.
   Η είσοδος είναι ελεύθερη.
   Ο αγώνας γίνεται για την ευαισθητοποίηση του κοινού, εν όψει των εορτών και για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με προσφορές τροφίμων μακράς διαρκείας.  Με αυτόν τον τρόπο, ο συγκεκριμένος αγώνας εκτός από όμορφος, γίνεται φιλανθρωπικός και ωφέλιμος.
Όλοι μας να είμαστε εκεί, με ότι μας περισσεύει σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.  Οι αναμενόμενες εορταστικές ημέρες, να έχουν το στίγμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς όλων μας.  Και ο Σαββατιάτικος αγώνας, να είναι η αρχή.  
Εξ άλλου, αναμένεται και πολύ γέλιο, εκτός από το γεροντικό κλάμα της ...ήττας!...

10 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ιδέα είχε η γυναικεία ομάδα βόλλευ του Αθλητικού Συλλόγου Ιτέας και οχι ο αστέρας.

      Διαγραφή
    2. Ο Σύλλογος καθηγητών Φυσικής Αγωγής το ξεκίνησε και για την ακρίβεια το συνεχίζει αν λάβουμε υπόψη μας τη διοργάνωση αγώνα μπάσκετ μεταξύ γυμναστών και μαθητών Λυκείου το καλοκαίρι στο μώλο της Ιτέας που είχε γίνει για τον ίδιο σκοπό.

      Διαγραφή
    3. ειτε ετσι ειτε αλλοιως πρεπει ορισμενοι να καταλαβουν καλα οτι η ομαδα λεγεται Α.Σ.ΙΤΕΑΣ ΦΩΚΙΔΑ 2000 και διαθετει τμηματα ΦΥΤΩΡΙΟ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ συν τοις αλλοις Για την αποκατασταση της πραγματικοτητας κυριε επικουρε επρεπε να ειστε πιο ενημερωμενος

      Διαγραφή
    4. Ομολογώ ότι αγνοούσα την τόσο μεγάλη υποδομή του Α.Σ. Ιτέας, αλλά δεν είχα και την δυνατότητα να παρέμβω στα σχόλια των επισκεπτών, είτε το γνώριζαν, είτε όχι. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

      Διαγραφή
    5. κυριε επικουρε το ονομα της ομαδας ειναι Α.Σ.ΙΤΕΑΣ ΦΩΚΙΔΑ 2000 ολο μαζι οποιος λοιπον αναφερεται σαυτη την ομαδα να αναφερει ΟΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΙΩς ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΥΤΗ ονοων νοειτω

      Διαγραφή
    6. Σωστός ο σχολιασμός. Χωρίς δικαιολογία εκ μέρους μου. Μόνον για λόγους συντομίας ''ψαλίδισα'' το πλήρες όνομα του Σωματείου.
      Μην ανησυχείτε όμως φίλτατε, δεν προτίθεμαι να ονομάσω εαυτόν ''ειδικόν'' περί των Αθλητικών Σωματείων της περιοχής. Εξ άλλου και η πηγή αναφοράς του αγώνα, έτσι το περιέγραφε. Πάντα επιτυχίες στον ''Α.Σ. Ιτέας ΦΩΚΙΔΑ 2000''.

      Διαγραφή
  2. Α.Σ.Ιτέας Βόλλευ Γυναικών 12 Δεκεμβρίου 8:24 π.μ.
    μακαρι το γηπεδο να μπορουσε να φιλοξενησει μεγαλες ομαδες που θα προσφεραν θεαμα.Δυστυχως ομως καμια ομαδαδεν θα δεχτει να παιξει σε ενα γηπεδο που η οροφη του σταζει οταν βρεχει,που το δαπεδο ειναι τσιμεντενιο και η θερμοκρασια μεσα ειναι τουλαχιστον 3-4 βαθμους χαμηλοτερη απο την εξωτερικη.Οι γυμναστες δειχνοντας την ευαισθησια τους κ το κοινωνικο τους προσωπο αποδεχτηκαν με χαρα τη προσκληση μας κ βοηθησαν στην οργανωση του αγωνα.Το αποτελεσμα του αγωνα δεν εχει καμια σημασια.Μακαρι οι υπευθυνοι του τοπου να λαβουν το μηνυμα της πρωτοβουλιας μας,να παρακολο υθησουν τον αγωνα και να καταλαβουν πως ολα τα αγωνισματα δεν παιζονται στο χορτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γεγονός ότι τα παιδιά μας προπονούνται υπό ακατάλληλες και επικίνδυνες συνθήκες και έχουν υπάρξει πολλοί τραυματισμοί, σε αθλητές του μπάσκετ και του βόλλευ λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί. Πότε επιτέλους θα γίνει κάτι με αυτό το γήπεδο. Αρκετά με τα γήπεδα ποδοσφαίρου. Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά την πληροφορία σχολιαστή μας, για το ότι η ιδέα ήταν της ομάδος του Αθλητικού Συλλόγου Ιτέας, φανταζόμαστε ότι δεν αδικείται κανείς. Απεναντίας!
    Τα θερμά μας συγχαρητήρια στα κορίτσια του Α.Σ. Ιτέας και ευχόμαστε η σύμπνοια και η διοχέτευση της ενέργειας όλων των νέων ανθρώπων της πόλεώς μας, μακάρι να μιμηθεί την πράξη των κοριτσιών του Α.Σ. Ιτέας!
    Για τα ''γερόντια'' τι να πούμε... Ότι είναι να γίνει, θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή