Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ & ROADHOUSE BLUES CLUB : ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ!...


Ιστορία +Γνώση = Πολιτισμός!

   Με μιά πανέμορφη, όσο και πρωτόγνωρη συνεργασία, μια Λέσχη (Κιν/κή Λέσχη Ιτέας) και και μια άλλη ...Λέσχη (RoadHοuse Blues Club), αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με έναν και μοναδικό σκοπό : Την μεταφορά της ιστορικής γνώσης από τον ειδικό, σε όλους μας!
Και αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων, είναι αξιέπαινο και χαράζει νέους δρόμους όσον αφορά την αντίληψή μας, για το τί σημαίνει συν-λειτουργία και συν-χρηστικότητα δυο ή και παραπάνω  Συλλόγων σε μιά περιοχή. Αυτό δε, περιγράφεται με μία λέξη : Πολιτισμός!   
Ο παρουσιαστής, κος Σωτήρης Ραπτόπουλος, αρχαιολόγος, είναι γνωστός.  Με ευδόκιμη θητεία στην περιοχή μας, με γνώση και ενημέρωση των θεμάτων του αντικειμένου του και με μια ιδιαίτερη προτίμηση για τον τόπο μας, θα είναι μαζί μας το Σάββατο 25-1-2014 και ώρα 8:00' μ.μ. στο ...Πολιτιστικό Κέντρο ''RoadHouse Blues Club'' προκειμένου να μας μεταφέρει την γνώση του για την ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα της ευρύτερης περιοχής μας.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.  Αξίζει για τον κόπο και την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων. Αξίζει για την δική μας καλλιέργεια και για την γνώση της ιστορίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου