Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ


Ματαιώνεται για το 2020 το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ 

‘’Εν Δελφοίς εστίν ο τόπος’’

*******************************

 

Άμφισσα 22.09.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Μέριμνας & Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν:

Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας ενημερώνει τους επισκέπτες της για τη δράση της Εταιρίας Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα

Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Γεώργιο Δελμούζο και τους συνεργάτες του για την τιμή που μας έκαναν να συμπεριλάβουν φυλλάδια της Εταιρίας Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα στην ενημερωτική προθήκη που δημιούργησαν στο ισόγειο του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας .

Διανομή ροδάκινων, προσφορά της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας 

Στις 24 και 30 Ιουνίου 2020, η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας μας πρόσφερε ροδάκινα για διανομή σε ανθρώπους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Ευχαριστούμε θερμά την Π.Ε. Φωκίδας για τη συνεχή υποστήριξη στο έργο μας!

Δώσε το Στίγμα σου

Στις 25 Μαΐου 2020, η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος και η  Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα συνήψαν σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Δώσε το Στίγμα σου», που επιχορηγείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό EEA Grants, στο πλαίσιο του Προγράμματος Active Citizens Fund για την Ελλάδα.

Το έργο «Δώσε το Στίγμα σου» έχει στόχο να ενισχύσει τη συνηγορία υπέρ των ατόμων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες καθώς και να συμβάλει στον περιορισμό του στίγματος και δημόσιου λόγου προσφέροντας εργαλεία άσκησης συνηγορίας και χρήσης ορθής γλώσσας για την κατάρριψη στερεοτύπων, την αποφυγή επικίνδυνων γενικεύσεων, τον σεβασμό των δικαιωμάτων και την αποφυγή άκριτου αποκλεισμού.


Διακοπές στο Γαλαξίδι των ενοίκων της Δομής Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος

Για 3η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Εταιριών «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.» και η Πρόεδρος – Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Αθανασία Παντελεημονίτου, πρόσφεραν διακοπές για όλους τους ενοίκους της Δομής Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.

Οι φετινές διακοπές των ενοίκων μας, όπως ανέφερε η κ. Αθανασία Παντελεημονίτου, έγιναν εις μνήμην του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, όπως και πέρυσι και ότι θα είναι πλέον θεσμός. Ο προορισμός και φέτος ήταν το Γαλαξίδι. Δυστυχώς, λόγω κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκαν οι διακοπές μόνο του πρώτου τμήματος από τα δύο προγραμματισμένα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Εταιριών «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.» και την κ. Αθανασία Παντελεημονίτου (και) γι’ αυτή την προσφορά τους.

Η Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα στην εκπομπή «Άβατο» του Star Κεντρικής Ελλάδας

Η Λένα Παρασκευά και η εκπομπή «Άβατο» του Star Κεντρικής Ελλάδας, παρουσίασαν σε δύο συνεχείς εβδομάδες το έργο της Δομής Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.

Στην εκπομπή υπήρξε παρέμβαση και της προέδρου της Εταιρίας Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα, Αρχοντούλας Σορώκου. Ευχαριστούμε τους συντελεστές της εκπομπής που μας έδωσαν τη δυνατότητα να ενημερώσουμε τους θεατές της για το έργο μας.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος

Σορώκου Αρχοντούλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου