Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ : ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ!...

 Stereabasket Awards 2020: 

Βραδιά αστέρων στη Χαλκίδα με βραβευθέντες τους Χρήστο Μωραΐτη και Κωνσταντίνο Σταύρου από τον Γ.Σ. Ιτέας!

(πηγή : www.stereabasket.gr)    φωτογραφίες : Δαλιάνης & Αγαπητός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 04/09 στη Χαλκίδα τα Stereabasket Awards, εκδήλωση που γίνεται πλέον θεσμός για το μπάσκετ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά! Την τιμητική τους από τον Γ.Σ. Ιτέας είχαν οι βραβευθέντες Χρήστος Μωραΐτης ως ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας ανδρών Α΄ΕΣΚΑΣΕ και ο Κωνσταντίνος Σταύρου ως ο πολυτιμότερος παίχτης (MVP) του πρωταθλήματος Α΄ΕΣΚΑΣΕ αλλά και ως ο καλύτερος φόργουορντ και μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος 2019-2020.

Ο κόουτς Χρήστος Μωραΐτης έχει -  μέχρι τώρα -  πάρει τον τίτλο στις 3 από τις 4 διοργανώσεις των Stereabasket Awards! Στο φετινό διαγωνισμό/ψηφοφορία συγκέντρωσε 29,85% από τα e-mails και 24,02% από το κοινό για να βγει πρώτος και στις δύο κατηγορίες και νικητής του διαγωνισμού με μέσο όρο 26,93%!

Ο Κωνσταντίνος Σταύρου του Γ.Σ. Ιτέας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με ποσοστό 22,23%. Πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν οδηγώντας την ομάδα μας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ επιπλέον ως κορυφαίος φόργουορντ, επιλέχθηκε στην καλύτερη φετινή πεντάδα του πρωταθλήματος Α΄ΕΣΚΑΣΕ! Πολλά-πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, τόσο στον αεικίνητο & πολύπειρο προπονητή μας Χρήστο Μωραΐτη, όσο και στον Σταύρου που όπως φαίνεται θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα μεγαλύτερα ατού της ομάδας μας και θα βοηθήσει τα μέγιστα και στο φετινό πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για την μαγική βραδιά της εκδήλωσης:


Μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ τίμησαν την εκδήλωση και γενικότερα το μπάσκετ ολόκληρης της Περιφέρειας με την παρουσία τους.

Οι Παναγιώτης Φασούλας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μέμος Ιωάννου, παίκτες που έγραψαν ιστορία στο μπάσκετ όχι μόνο εντός της Ελλάδας, αλλά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών στη Χαλκίδα.

Παρόντες ακόμα, οι Τάσος Πηλοϊδης, Κώστας Νικάκης, Ηλίας Καφφές που επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα, όπως και ο δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος.

Μεγάλη στιγμή της εκδήλωσης, η βράβευση των ιστορικών ομάδων του Α.Σ. Φθιώτις και του ΑΚΟ Λιβαδειάς, ομάδων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Χθες στη Χαλκίδα, βρέθηκαν μετά από 40 χρόνια οι περισσότεροι από τους παίκτες εκείνης της εποχής, έχοντας την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά!

Βραβεύτηκαν ακόμα, η ομάδα Νεανίδων του Σύλλα για την 5η θέση στην Ελλάδα και οι καλύτεροι της περσινής χρονιάς στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως επιλέχθηκαν μέσα από ψηφοφορίες της ιστοσελίδας.

Συγκινητική στιγμή, η απονομή του βραβείου ”Ραφαήλ Σκεμπές” βραβείο που άνοιξε και θα ανοίγει πάντα την εκδήλωση των Stereabasket Awards και το οποίο πήρε ο Παναγιώτης Μιχαήλ για το ήθος του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Σπύρος Πνευματικός, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, οι Δήμαρχοι Χαλκίδας Έλενα Βάκα, Λιβαδειάς Γιάννης Ταγκαλέγκας, Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηλίας Μπουρμάς, Κώστας Γαλάνης, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου και ασφαλώς όλοι οι φίλοι του μπάσκετ και της ιστοσελίδας που έδωσαν βροντερό παρών στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής”, σε μια εκδήλωση που στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς πρωτίστως τηρήθηκαν από όλους οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής που έχουν μπει στη ζωή μας.



1 σχόλιο: