Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΔΡΕΚΑ

 


                           Ιτέα 18/09/2020

                        ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

                         ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑ

                           …………..


Ψήφισμα Συμβουλίου Κοινότητας Ιτέας σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Ιτέας Παναγιώτη Μανδρέκα

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών , κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του της Παρασκευής 18ης Σεπτεμβρίου 2020, μετά την εισήγηση του Προέδρου Ιτέας κ. Ιωάννη Λύτρα εξέδωσε ,σε συνέχεια την υπ’ αριθμ. 08/44/2020 Ομόφωνης Απόφασης του το παρακάτω ψήφισμα ,σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον εκλιπόντα πρώην δήμαρχο Ιτέας Παναγιώτη Μανδρέκα.


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
του Συμβουλίου Κοινότητας Ιτέας αποφασίζει ομόφωνα

  • Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του Συμβουλίου της Κοινότητας Ιτέας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  • Να παραστούν τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Ιτέας στην κηδεία του την  Σάββατο 19/09/2020 και ώρα 16.00 στην Ιτέα .

  • Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας.

  • Να κατατεθεί στεφάνι .

  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, από τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ιτέας, κατά την πρώτη μετά τον θάνατό του δια ζώσης τακτική συνεδρίαση.

  • Να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου