Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ Α.Ε." - Πρόσκληση


 ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ 

«ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ ΑΕ»

Ε Ρ Γ Ο Τ Α Ξ Ι Α Κ Ο

Δυναμώνουμε το Σωματείο μας - Συμμετέχουμε στις διαδικασίες

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Σεπτέμβρη (10,00 έως 14,00) στη Συνέλευση

    Συνάδελφοι,

    την  Κυριακή 27 Νοέμβρη το Σωματείο μας προχωρά σε Γενική Συνέλευση για εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, ώστε να συνεχίσει με τις αρχαιρεσίες  προκειμένου να  εκλεγεί νέα Διοίκηση.

    Λόγω πανδημίας δεν θα γίνει η διαδικασία όπως την ξέραμε, άρα δεν θα γίνει Γενική συνέλευση με την παρουσία όλων, μέσα στην αίθουσα. Άρα δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε απολογισμό για τους 6 μήνες που οριστήκαμε διοίκηση από το Πρωτοδικείο. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να σας πούμε ότι αυτό το διορισμένο Συμβούλιο, προσπάθησε. Έξη μήνες και μάλιστα σε καθεστώς πανδημίας, λειτουργήσαμε όπως δεν λειτούργησε η προηγούμενη διοίκηση για όλο το χρόνο της θητείας της. Δεν συμβιβαστήκαμε με την «προίκα» που μας άφησε αυτή, όπως το 6ήμερο, όπως το 7ήμερο, όπως οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

     Αντισταθήκαμε στο βαθμό που μπορούσαμε (και μας ήτανε επιτρεπτό από την πράξη διορισμού). Κοινοποιήσαμε όλες μας τις ενέργειες πρώτα σε εσάς, στα μέλη μας, αλλά και στη Βουλή, στα αρμόδια υπουργεία, στις υπηρεσίες, στα μέσα ενημέρωσης.

     Δεν σκύψαμε το κεφάλι, ούτε παρακάμψαμε τα προβλήματα που έβαζε η εργοδοσία με την αιτιολογία «είμαστε διορισμένοι και δεν μπορούμε να παρέμβουμε» όπως ήθελε η εταιρεία και μια μερίδα κάποιων «συναδέλφων». Είμασταν παρόντες προσπαθώντας να λύσουμε αυτά τα προβλήματα.

    Σε αυτό τον πρόχειρο και γρήγορο απολογισμό μας δεχόμαστε την όποια καλοπροαίρετη κρητική από οποιονδήποτε συνάδελφο και σας υποσχόμαστε ότι αυτή την κρητική, σε πρώτη ευκαιρία, θα την δημοσιοποιήσουμε και θα τη βάλουμε στο τραπέζι του διαλόγου. Προς το παρών όμως έχουμε την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής.

   Την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη και από τις 10,00 έως τις 14,00 μπορείτε να προσέρχεσθε στο Εργατικό Κέντρο όπου θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας,προκειμένου  να ψηφίσετε για Εφορευτική Επιτροπή για να διεξάγει τις εκλογές καθώς και για να αντιπροσωπευθεί το Σωματείο μας στη ΓΣΕΕ μέσα από το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας. Αυτή την πρόταση σας καλούμε να υπερψηφίσετε μιας και αυτό είναι καθημερινό μας στήριγμά μας και απαντοχή μας!!

   Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να είναι εφορευτική επιτροπή να ζητήσει αίτηση δήλωση υποψηφιότητας από τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου μας την οποία θα καταθέσει σε αυτούς έως το Σάββατο 26 Σεπτέμβρη στις 18,00.

   Η παρουσία όλων μας, είναι απαραίτητη τόσο την Κυριακή 27/9 όσο και την ημέρα των αρχαιρεσιών που θα ψηφίσουμε για νέα διοίκηση στο Σωματείο μας. Με την παρουσία μας ενισχύουμε τη δύναμή μας. Βάζουμε φρένο σε όσους επιζητούν την απραξία και ανυπαρξία του Σωματείου. Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από το Σωματείο

   ΟΛΟΙ θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ !!  ΟΛΟΙ θα είμαστε ΕΚΕΙ !!                          

   Η διοίκηση                      

(Κούκος Χρήστος, Ποντίκας Γιάννης, Αγγελόπουλος Θύμιος, Γλυμής Γιώργος, Πολυζογόπουλος Θοδωρής, Γρίβας Νίκος, Δούσμανης Κώστας, Παπαϊωάννου Λουκάς και Λιάπης Σπύρος) Σε όλους τους παραπάνω μπορείτε να καταθέσετε την αίτηση δήλωση για Εφορευτική Επιτροπή. Όποιοι είναι εφορευτική επιτροπή δεν έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου