Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ"


13/05/2020
Διαδικτυακή video - ενημέρωση για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής

Η ενημέρωση του πολίτη είναι η βάση της δημοκρατίας. Με αυτή την αρχη και με σύμμαχο την τεχνολογία, ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Όραμα για τη Δωρίδα ξεκινα μια ακόμα ανοιχτή, συμμετοχικη, δημοκρατική διαδικασία ενημέρωσης για όλους τους δημότες.


Με μια σειρά από ζωντανες μεταδόσεις θα παρουσιάζει τη δημοτική του δράση, τον έλεγχο που ασκεί και θα δέχεται ερωτήσεις και αναφορές από του δημότες για προβλήματα του δήμου. μας. Ερωτήματα που θα απαντώνται από το συνδυασμό μας ή θα τίθενται στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο προς απάντηση από τους αρμόδιους αντιδημάρχους ή τον δήμαρχο.

Σκοπός της πρωτοβουλίας μας είναι να υπάρχουν ανοιχτές συναντήσεις και ερωτήσεις πρός την αντιπολίτευση ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να ελέγχουμε τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. Επίσης θέλουμε να καλύψουμε ένα κενό, ή περισσοτερο μια στρατηγική, που έχει υιοθετήσει η Δημοτική αρχή Καπεντζώνη να αποφεύγει να απαντά γραπτά ή έστω προφορικά στους δημότες.

Η πρώτη live μετάδοση μεσω της σελιδας μας στο facebook την Παρασκευή 15/5/30 και ωρα 17:30.. για ερωτήματα ή αναφορά προβλημάτων μπορείτε να στείλετε mail oramadorida@gmail.com ή μήνυμα στο messenger στη σελίδα του συνδυασμού μα στο facebook.


ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ
ΘΑΝΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου