Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΤΕΑΣ "Ο ΠΕΛΕΚΑ-ΝΟΣ"

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

  Επραγματοποιήθη προ ολίγων ημερών στο "Κυριακοπούλειο", η κοπή της πίττας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας "Ο Πελεκάνος" μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, καθ' όσον το  Σωματείο  συμπληρώνει εφέτος, μια 30ετία ζωής και προσφοράς. Και ως ήταν αναμενόμενο και παρά την παρουσία της "Ζηνοβίας" στην περιοχή μας, η αίθουσα ήταν κατάμεστη από μέλη και φίλους του "Πελεκάνου".  
  Στην τελετή παρευρέθησαν ο Βουλευτής του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος του Δήμου Δελφών και ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας.  Επίσης ο Πρόεδρος και ο Α' αντιπρόεδρος της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών,
ένας Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αστυνομικών Φωκίδος και στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Αμφίσσης, τα οποία υποστηρίζουν και συμπαρίστανται στις δράσεις και τον αγώνα του "Πελεκάνου".

  Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του "Πελεκάνου" Κωνσταντίνος Κοτοπούλης, αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου κατά το προηγούμενο έτος, στα προβλήματα, τις ανάγκες και τον προγραμματισμό του Συλλόγου για το νέο έτος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ονομαστικά, όλους όσους και με οποιονδήποτε τρόπο, εβοήθησαν και συμπαραστάθηκαν στο τεράστιο ανθρωπιστικό έργο του Συλλόγου.  
  Τον λόγο επήραν εκτός από τον εκ συνιδρυτών του "Πελεκάνου" ιατρό Ηλία Καστρίτη,  ο εκ Ξυλοκάστρου Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος Πρωτόπαπας (ο οποίος και ετιμήθη με αναμνηστική πλακέτα), καθώς επίσης και τα στελέχη του Νοσοκομείου Αμφίσσης, Μπουργανός Δημήτριος (ιατρός) και Σκαρίμπα Παναγιώτα (υγειονομικός).
  Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής Ιωάννης Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Τσατσαρώνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δρόσος Παρασκευάς.
Η όμορφη τελετή έκλεισε με την διανομή στους παρόντες, τεμαχίων από την πίττα, σε ένα από τα οποία, υπήρχε το νόμισμα-φλουρί, με το δώρο από τον Σύλλογο.

 Να σημειώσουμε ότι, προεβλήθη εντός της αιθούσης και ένα ολιγόλεπτο video, με φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες του Συλλόγου για το χρονικό διάστημα από το 1990 (ίδρυσή του), έως και σήμερα.  Δηλαδή, για αυτήν την πρώτη και πάρα πολλή χρήσιμη 30ετία της υπάρξεώς του.
Για τους επιθυμούντες την παρακολούθηση αυτού του συγκινητικού και με πολλές αναμνήσεις video, 
πατήστε εδώ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου