Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ" - Πρόσκληση

Κοπή πίττας και γενέθλια
   Σε πανηγυρικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί η εφετινή κοπή της πίττας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας "Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ", καθόσον το 2020 συμπληρώνονται 30 (τριάντα) έτη συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς αυτού του Συλλόγου-Ζωής. Αυτής της ομάδος-κόσμημα των ανθρώπων της περιοχής μας, των οποίων ο άνευ προβολέων και προβολής αλτρουϊσμός τους (η επιτομή του "λάθε βιώσας"!), προσμετράται όχι με τα εκπληκτικά στατιστικά στοιχεία αιμοδοσίας (δούναι και λαβείν), αλλά με τις γραπτές και προφορικές περγαμηνές-ευχαριστίες εκατοντάδων οικογενειών, προς τις οποίες η αρωγή του συλλόγου, ήταν δώρο ζωής.

  Την συμπλήρωση της 30ετίας λοιπόν θα τιμήσουν εφέτος τα μέλη του Δ.Σ., τα μέλη καθώς και οι φίλοι του Συλλόγου, κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας.  Και μάλιστα με δυο εκδηλώσεις : 
- Η πρώτη στην Ιτέα στο "Κυριακοπούλειο", το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:30'
- Και η δευτέρα στη Αράχωβα στο "Αρχονταρίκι", την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00'.

  Παρ' ότι συνηθίζεται στην κοπή της πίττας του "ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ", να επικρατεί το ...αδιαχώρητο και να παρευρίσκονται όλες οι αυτοδιοικητικές και θεσμικές αρχές του τόπου μας, εν τούτοις το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, προσκαλεί τους πάντες σε αυτήν την εορτή του ανθρωπισμού.
  Και αν μη τι άλλο, αυτός ο Σύλλογος αποτελεί τιμή για την πόλη μας και την περιοχή μας. Και όπως είναι γνωστό σε όλους μας, είναι αναγνωρίσιμος πανελλαδικά για το έργο του.  Αυτό το κόσμημα λοιπόν, αναλόγως θα πρέπει και να αντιμετωπίζεται.  
Από όλους, από όλους μας!

********************************************** 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου