Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΛΑΥΡΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΟΣ (περί παιδείας ο λόγος)


Αθήνα, 24.01.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Απάντηση στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Όσες φορές η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να ασκήσει το αντιπολιτευτικό της καθήκον με διαστρέβλωση των γεγονότων, ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας, με άμεσες ανακοινώσεις του, τους διέψευσε και κατέδειξε τις τεράστιες ευθύνες τους.

Με χθεσινή του ανακοίνωση αποκάλυψε την έλλειψη σεβασμού του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νομού Φωκίδας προς τους νέους που θέλουν να σπουδάσουν και τις οικογένειές τους, καθώς και την αδιαφορία τους για την Ανώτατη Εκπαίδευση, που επιβεβαιώθηκαν από τα στοιχεία που παρέθεσε η Υπουργός Παιδείας στη Βουλή. Με νέα ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, αντί συγγνώμης, επαναλαμβάνει υποκριτικά την αγανάκτησή της για την αναστολή λειτουργίας Τμημάτων που ουδέποτε στην πραγματικότητα υπήρξαν και δε μπορούσαν να λειτουργήσουν.
Τους υπενθυμίζουμε ότι η συνειδητή χρήση ψεύδους για παραπλάνηση του λαού είναι πολιτική απάτη. Η επιμονή στο ψέμα που αποκαλύπτεται είναι πολιτικός εξευτελισμός.


Πολιτικό γραφείο
Ιωάννη Δ. Μπούγα
Βουλευτή Φωκίδας, Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου

3 σχόλια:

 1. ΓΙΑΝΝΗ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ !!! ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ !!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είχαμε τη καραμέλα του διαγωνίου τωρα έχουμε και του υδατοδρομίου.
   Θα γυρισει πλευρό για να ονειρευτεί και άλλα εργα να τα διατυμπανίσει.
   Εκλογές μυριζουν πάντως!

   Διαγραφή
 2. Ο Γιάννης (sic) τι έχει προσφέρει στο νομό έξι χρόνια βουλευτής; Ας μας πει κάποιος ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή