Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΗΣ (από την απερχόμενη Διοικήτρια)

  Με μια 9σέλιδη επιστολή της, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμφίσσης, η οποία επιστολή και εδημοσιεύθη στις 14-1-2020 στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (www.gnamfissas.gr), επιχειρεί έναν απολογισμό της θητείας της, αναφέροντας συνοπτικά τα πεπραγμένα και την διαμορφωθείσα κατάσταση σε έμψυχο και άψυχο υλικό εντός του Νοσοκομείου, κατά την τελευταία 4ετία, κατά την διάρκεια δηλαδή της θητείας της έως και το τέλος του 2019.  
  Όπως είναι γνωστό, μετά από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές, σύσσωμο το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αμφίσσης,
έχει υποβάλει την παραίτησή του προς την εποπτεύουσα αρχή του, αλλά, παρ' ότι ήδη έχουν περάσει 6 μήνες, δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή, δεν έχει ορισθεί νέο Δ.Σ. και νέος Διοικητής, με αποτέλεσμα, τα μεν μέλη του απερχομένου Δ.Σ. να μην αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες για την εύρυθμη, εκσυγχρονιστική και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, τα δε τμήματα και το προσωπικό να λειτουργούν με τον ...αυτόματο πιλότο, αναμένοντας την νέα Διοίκηση.
   Απολογισμό της θητείας της κάνει λοιπόν η απερχόμενη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, παραθέτοντας το επιτελεσθέν επί των ημερών της έργο, το οποίον όντως και κρίνεται (από τους γνωρίζοντες) ως εξαιρετικό.  Και το οποίον έργο (και δεν είναι μόνον δικό της), δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, καθ' όσον η κα Αυγερινού, δεν ενστερνιζόταν τις σύγχρονες επικοινωνιακές μεθόδους του marketing, δηλαδή, την κάθε τόσο γνωστοποίηση των επί της ουσίας γενομένων για τον καλύτερο εξοπλισμό και παροχή υπηρεσιών του Νοσοκομείου.  Έστω και αργά όμως, το έκανε.
Παραθέτουμε την επιστολή :

*********************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου