Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗ (τ.σ. Κίρρας) : ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ - Επιστολή

(Κίρρα - φωτογραφία Μίμης Κουτρολίκος)
Γεωργία Καπαρέλη – Καπούρου
Τοπική Σύμβουλος Κίρρας
Δημοτικής Ενότητας Ιτέας
Δήμου Δελφών
Ιτέα 7-6-2018
Με την ευκαιρία του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, όπου ανερυθρίαστα ο Δήμαρχος, εν μέσω πρωτοφανών και δραματικών καταστάσεων που βιώνει η περιοχή τα τελευταία 24ωρα, επαναφέρει μέσω του «Κλεισθένη» το θέμα της μεταφοράς του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας στον Δήμο, θέμα για το οποίο έχει παρθεί ΑΠΟΦΑΣΗ από το όργανο, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την π. Αντιδήμαρχο Ιτέας κ. Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη για την εντιμότητα, το θάρρος και την συνέπειά της προς το συμφέρον του τόπου και κυρίως στην ΔΕ Ιτέας και να την συγχαρώ για την αγάπη της και την υποστήριξή της σε ένα τόσο ουσιώδες ζήτημα, εξ αιτίας του οποίου θυσίασε και τον αυτοδιοικητικό της θώκο.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους επικεφαλής και τους Συμβούλους όλων των παρατάξεων, που στήριξαν το αυτονόητο για όλους πλην της Δημοτικής Αρχής, κυρίως δε τον επικεφαλής της παράταξής μου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή για την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ του στήριξη σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που επηρεάζει την ανάπτυξη όλου του Δήμου Δελφών συνολικά.
Καλούμε τον κ. Δήμαρχο να πάρει μαθήματα Δημοκρατίας από τον κ. Ταγκαλή ο οποίος οδήγησε την παράταξή του να ψηφίσει κατά συνείδηση...με γνώμονα το κοινό καλό.
Παρά τις «φιλότιμες προσπάθειες» του κ. Δημάρχου, τα 3 Τοπικά Συμβούλια της ΔΕ Ιτέας με πρώτο της Κίρρας, όπου με πρωτοβουλία μου πάρθηκε η πρώτη ομόφωνη θεσμική απόφαση, απαίτησαν με τους κατοίκους και τους φορείς και κέρδισαν το αυτονόητο. Πάνω και πέρα από παρατάξεις, από διαφωνίες, από κόμματα.
Γιατί πάντα οι δέσμιοι συμφερόντων και μηχανισμών αποκαλύπτονται. Ακόμη και σε μια επαρχιακή ΜΑΡΙΝΑ…2 σχόλια:

 1. Διαβάζω 'ΘΑΡΡΟΣ"ΣΥΝΕΠΕΙΑ"ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ"εάν είναι έτσι για ποιόν λόγο συμφώνησε με τον Δήμαρχο και έφερε την δεύτερη πρόταση προς ψήφηση.
  Μάλλον κ.Καπαρέλη κάτι δεν καταλάβατε σωστά κάτω από πίεση η κ.Πιλάλα καταψήψισε την απόφαση του Δημάρχου και λογικό ήταν να υπάρξη η αποπομπή της από το αξίωμμα της Αντιδημάρχου.ΣΚΟΠΙΜΩΣ δεν αναφέρετε ότι σαν Αντιδήμαρχος Ιτέας δεν είχε πάει καμία απόφαση του τοπικού συμβουλίου?
  Αφήστε λοιπόν τα ευχολόγια και ελάτε στην πραγματικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ο Ταγκ@λης είναι διαφορετικός;
  δηλαδή αφού κρύβεται ο ένας να εμφανίσουμε τον άλλο ! Πάμε καλά ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή