Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Μόνον εδώ γίνονται αυτά τα πράγματα!...

  Παραθέτουμε σημερινή (7-6-2018) φωτογράφιση από την αρχική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου σε περίοπτη θέση και ορατή χωρίς αναζήτηση, ευρίσκεται  η "Ολοκλήρωση Δημοσίευσης Διαβούλευσης" για το προς ψήφιση νομοσχέδιο το σχετικό με την Αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης 1).
  Όπως αναφέρεται στο επάνω δεξιά τμήμα της δημοσιεύσεως, η διαβούλευση έχει περατωθεί από τις 14 Μαΐου 2018 και οι μέχρι προ ολίγων ημερών αντιπαραθέσεις, ανάμεσα στο Υπουργείο και την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), έχουν ληφθεί ...πολύ σοβαρά υπ' όψιν από τον Υπουργό.


Αυτά είναι ήδη γνωστά.
Ενδεχομένως όμως, δεν είναι γνωστά στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Δελφών, οι οποίοι καλούνται στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσουν την βαθυστόχαστη εισήγηση του Δημάρχου στο 1ον θέμα της ημερησίας διατάξεως, όπως περιγράφεται :



  Και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, πρόκειται για την "ανάληψη πρωτοβουλίας" του Δημάρχου όπως έχει δημοσιοποιηθεί με την περίφημη "εισήγησή" του στο θέμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με έδρα την Ιτέα κατά το προ ημερών Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ως γνωστόν, η δημοκρατία παρ' ολίγον να ...αυτοκτονήσει. 

Τώρα, με ποιόν τρόπο είναι δυνατόν να επηρεάσει τον Υπουργό (παρ' ότι έχει τελειώσει η διαβούλευση) προκειμένου να τροποποιήσει τον πολυσυζητημένο "Κλεισθένη", ο Δήμαρχος των 24.000 δημοτών, ενώ δεν τα έχει καταφέρει εδώ και τόσον καιρό σύσσωμη η ΚΕΔΕ, είναι ένα από τα μυστήρια της ...αυτοκρατορίας των Δελφών.  
Ενώ αντίστοιχα, υπάρχουν Δήμοι με 100, 150 και 200 χιλιάδες δημότες, οι οποίοι λειτουργούν αγογγίστως με μόνον ένα Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και δεν έχουν διανοηθεί να κάνουν τέτοιου είδους ...προεκλογικά ταξίματα.

Ειλικρινά, θα υπάρξουν αύριο άνθρωποι οι οποίοι θα "τσιμπήσουν";...


3 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος δεν υπάρχει !!!! Νομίζει οτι απευθύνεται σε ιθαγενείς στα βαθη του Αμαζονίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ...ΛΆΛΟΝ ΥΔΩΡ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΤΑΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πληγή που άνοιξε με το κοστούμι που έραψε η "διαβούλευση" του Καλλίκράτη το 2010 δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ. Η κατάρα-παρκαταθήκη που αφήσανε τότε οι "μεγάλες και μεγάλοι" πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί θα σέρνεται για πάντα σε αυτό τον τόπο που δε θα ηρεμήσει ποτέ. Το χωροταξικό είναι το υπ'αριθμό 1 πρόβλημα γιατί γεννά όλα τα άλλα.
    Ο πλήρης πλέον αυτοδιοικητικός μηδενισμός στον πρώην δήμο Ιτέας είναι το αποτέλεσμα του Καλλικράτη όπως αυτός ορίστηνε να γίνει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή