Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΙΤΕΑΣ "ΤΙΜΩΡΗΣΕ" ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


“Κάτι συμπτώσεις!...”

  Στην εξ αναβολής σημερινή διεξαγωγή της δίκης για την υπόθεση της ρυπάν- σεως περιβάλλοντος και εκθέσεως σε κίνδυνο της υγείας κατοίκων, λόγω της κακής (έως και ανύπαρκτης) λειτουρ- γίας του Σταθμού Βιολογικού Καθαρισμού της Ιτέας, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμφίσσης απεφάσισε να τιμωρήσει με 6μηνη φυλά- κιση (εφέσιμη) με 3ετή αναστολή, την θεματική αντιδήμαρχο για θέμα- τα Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Μαρία Ανδρεοπούλου.

  Βεβαίως, το πρόβλημα του Βιολογικού της Ιτέας, όπως και αυτό με το πολυβλαβές αποχετευτικό δίκτυο της πόλεως, είναι χρόνια και συσσωρευμένα προβλήματα και λογικά δεν ήταν δυνατή η επίλυσή τους ως και δια μαγείας από την αντιδήμαρχο. Ήταν όμως αντιμετωπίσιμα. 
Και να μην λησμονούμε ότι, ήδη έχουν δρομολογηθεί μετά από μια 8ετή ...Οδύσσεια, οι εργασίες για την αναβάθμιση του Βιολογικού και θα ακολουθήσουν αντικαταστάσεις τμημάτων του αποχετευτικού δικτύου.

Το γεγονός όμως είναι ένα : Την “πλήρωσε” η θεματική αντιδήμαρχος.

Και η ειρωνεία του θέματος είναι, ότι η καταδίκη έγινε σήμερα, ημερομηνία αναφοράς για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!...

(σ.σ. από το ίδιο δικαστήριο : Η δίκη για τον εμπρησμό της οικίας Στέφανου Κόλλια στην Καλοσκοπή, ανεβλήθη για τον Νοέμβριο 2018)

2 σχόλια:


  1. ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
    Λυπάμαι ειλικρινά γιατί, έστω και προσωρινά, πλήρωσε η κυρία Ανδρεοπούλου τα ……κερατιάτικα της τριαντάχρονης «επιπολαιότητας-ανευθυνότητας» των αρμόδιων αρχών του τόπου.
    Αισθάνομαι την ανάγκη να υπενθυμίζω ότι το πρόβλημα «Αποχέτευση-Βιολογικός Ιτέας» είναι πάρα πολύ σοβαρό, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να λυθεί με μεθοδεύσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα, μικροκομματικής προέλευσης.
    Απαιτείται σοβαρή αντιμετώπιση με γνώμονα την αλήθεια, όπως αξίζει στην πόλη-επίνειο του Ιερού Τόπου των Δελφών.
    Είναι πολύ κρίμα τα προβλήματα της περιοχής των Δελφών να αντιμετωπίζονται με τις παρωχημένες πελατειακές μεθοδεύσεις, εντυπωσιασμού και όχι ουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή