Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΙΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - Στιγμιότυπα

Μια αξιέπαινη δράση
   Με τα πενιχρά (οικονομικά) μέσα τα οποία διαθέτει το Κέντρο Υγεί- ας Ιτέας, με την υπόθεση της προβολής της αντικαπνιστικής εκστρα- τείας του Υπουργείου Υγείας να επαφίεται στις εθελοντικές προθέσεις του προσωπικού  και με τους εκόντες-άκοντες επισκέπτες του Κέντρου να γίνονται μετ' ευχαριστήσεως κοινωνοί και διαφημιστές της συγκε- κριμένης δράσεως, επραγματοποιήθη την Τετάρτη 31η Μαΐου 2018 η ολοήμερη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.


  Το σύνολο του προσωπικού (ιατροί, νοσηλευτές, υπάλληλοι), συνέβαλλαν σε αυτήν την δράση του Κέντρου Υγείας Ιτέας.  Ενός σημείου αναφοράς για την υγεία στην πόλη μας, του οποίου η σταδιακή και μετ' "ευχολογίων" αποδυνάμωσή του των τελευταίων ετών, ουδόλως έχει αλλοιώσει το αίσθημα εμπιστοσύνης των κατοίκων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, από όλο το προσωπικό του.

  Με χαμόγελα και με καλή διάθεση, εξηγούσαν τις συνέπειες του καπνίσματος, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια, τονίζοντας στους διερχόμενους από εκεί  "πονεμένους" και μη, ότι το κάπνισμα είναι μια επίκτητη κακή συνήθεια, με αναπόφευκτες συνέπειες για την υγεία και για το ...πορτοφόλι.

Το συμπέρασμα είναι ένα :  "Κόφτε το!..."
   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου