Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

''ΖΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ...''


Η ανάθεση της ''Νερότρυπας''

  Όταν τον Οκτώβριο του 2012 (ΑΔΑ : Β4ΤΜ469ΗΙΖ-ΕΡ2/1-10-2012)  ο Ε.Ο.Τ. εδέσμευσε 73.800 ευρώ από τον προϋπολογισμό του για την εξάμηνη προβολή της Ελλάδος στην Γερμανία και την Βρετανία, προκήρυξε ως όφειλε, έναν πρόχειρο διαγωνισμό προσφορών, μέσω αναγγελίας στο διαδίκτυο (ΑΔΑ : Β437469ΗΙΖ-ΩΒ3/10-10-2012).  Και παρ' όλες τις ενστάσεις, το έργο ανετέθη τελικά, στην εταιρεία ''CLEVERBANK- Σύμβουλοι Επικοινωνίας'', ιδιοκτησίας του Δημητρίου Τζιώτη.  Και έτσι μας προέκυψε το περίφημο και ανεπιτυχές ''Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα''.

  Η ''Πασοκογενής'' όμως καταβολή του ιδιοκτήτη, του επέτρεψε από τις 19-11-2012 έως και 16-7-2014 (Συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου),
να αναλάβει συνολικά, άλλα 7 έργα, από τον ΕΟΤ, την Ανταγωνιστικότητα και τον ΕΕΤΤ.

   Τώρα, στα καθ' ημάς.  Το πώς προέκυψε η απ' ευθείας ανάθεση του νέου (!) εικαστικού (!!) λογότυπου (έλα τώρα...) του Δήμου Δελφών, σε αυτήν την εταιρεία, παραμένει για εμάς τους κοινούς δημότες αυτού του περιώνυμου Δήμου, ένα μυστήριο, ένα θολό τοπίο, ένα ''μπλεγμένο'' κουβάρι, του οποίου όμως, την μία άκρη κρατά η έως τώρα αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γαλαξειδίου  Μάρω Τασιού-Γουργουρή!  Και ελπίζουμε ότι σύντομα, εάν όχι σε εμάς, τουλάχιστον στην νέα Δημοτική Αρχή, θα υποχρεωθεί να εξηγήσει τους λόγους των ενέργειών της.  Από την αρχή, έως το τέλος.

Η παρακάτω αναδημοσιευόμενη απόφαση, ανήκει σε εκείνο το σμήνος των εγκρίσεων-αποφάσεων των απ' ευθείας αναθέσεων, οι οποίες κυριολεκτικά εδημιούργησαν την εικόνα της ''βιομηχανίας'' αναθέσεων και ''κατασκευάσθηκε'' τις 4 (τέσσερεις) τελευταίες ημέρες του 2013....
(Για το θέμα θα επανέλθουμε, μιας και γνωρίζουμε και ...λεπτομέρειες από την ''σύλληψη'' της ιδέας του λογοτύπου)


Παραθέτουμε και αποσπάσματα από 2 διαδικτυακά δημοσιεύματα με πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη της ''CLEVERBANK''

*************************************************
Ο σύντροφος κύριος Δημήτρης Τζιώτης είναι κάποιος που “λέει”, πασίγνωστος στην πιάτσα, όμως δεν απέκτησε την υψηλή αναγνωρισιμότητα παρά τις δύο δυνατές μπούκες του. Όταν ήταν υποψήφιος δήμαρχος Βουλιαγμένης απέναντι στον Γρηγόρη Κασιδόκωστα κι όταν ήθελε να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Πασοκτζής είναι το παλληκάρι, την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ήθελε. Και επειδή είναι σοβαρός κι όχι τυχοδιώκτης δεν την έκανε προς Σύριζα μερηά, όπως άλλοι σύντροφοι. Ο Σύριζα του την έπεσε, όμως όχι σαν πασοκτζή, αλλά σαν επαγγελματία και πετυχημένο επιχειρηματία.
Έχει ένα “μαγαζάκι”, την Clever Bank, ο σύντροφος Τζιώτης που τα τελευταία 20 χρόνια κάνει χοντρές δουλειές με κρατικές και ιδιωτικές εταιρείες, ελληνικές και ξένες. Στρατηγικός σύμβουλος η Clever Bank, που επί κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ άνοιξε νταραβέρια με υπουργεία. Είπαμε. Χοντρές δουλειές.
Για να δούμε αν η συνεργασία της Clever Bank στη καμπάνια του Σύριζα  θα είναι μία ακόμα επιτυχία του κ. Τζιώτη. Αν, δηλαδή, θα καταφέρει να πείσει τους Έλληνες για το καλό τους να υπερψηφίσουν τον Τσίπρα. Και να μην επαναληφθεί η πατάτα της Clever Bank όταν είχε αναλάβει την καμπάνια του ΕΟΤ “Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα”.
(πηγή : apodytiriakias.gr 3-5-2014)

****************************************************************************

O ηλιοκαμμένος, υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, διαφημιστής Δημήτρης Τζιώτης, είναι αυτός που κατοχύρωσε στο όνομά του το domain neaellada.gr.
To κατοχύρωσε για την ακρίβεια στο όνομα της εταιρίας του Clever Bank και έχει δώσει ραντεβού με τον Γιώργο Παπανδρέου την νύχτα της Κυραικής 25 Μαΐου στο Ζάππειο για να πανηγυρίσουν μαζί την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – για τον οποίο δουλεύει πλέον ο διαφημιστής!.............................................
Ο Δημήτρης Τζιώτης, είναι πολιτικός επιστήμονας με ακαδημαϊκές περγαμηνές αφού αποφοίτησε από τη Σχολή Φλέτσερ (The Fletcher School of Law and Diplomacy) του Πανεπιστημίου Ταφτς, στη Βοστόνη, η οποία έχει ως «σλόγκαν» πως προετοιμάζει ηγέτες με διεθνή προοπτική.
Προηγήθηκαν οι σπουδές στο Κολέγιο Αθηνών, στο Αμερικανικό Κολέγιο και στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ο Δημήτρης Τζιώτης ανέλαβε σε ηλικία 26 ετών τη θέση του διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004». Σας θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Τζιώτης είχε βάλει υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στον Ηλία Μαρκόπουλο αρχηγό του ομώνυμου κεντρώου κόμματος όπως αποκάλυψε το Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Ο κ. Μαρκόπουλος βρίσκεται σε επαφή με πασίγνωστο όνομα της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και προετοιμάζονται για την επομένη των εκλογών ενώ θα διεκδικήσει στην δικαιοσύνη και το domain neaellada.gr  
(πηγή : infodelikon.com, & kourdistoportocali.gr 20-5-2014)
******************************************************
υ.γ. ''Επίκουρου'' :  Ευχαριστούμε πολύ τον ''φίλο'' πληροφοριοδότη των ΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου