Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

''ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΝ'' ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ...


                             ο εΘνικοσ ξεπεσμοσ, δεν εχει τελοσ!...                                  **************************************

                                            ΣΆΒΒΑΤΟ, 5 ΙΟΥΛΊΟΥ 2014


Ε.Βενιζέλος: Έκανε διάβημα (ΟΧΙ στην Τουρκία!) στην Κύπρο (!) επειδή τον ξεφτίλισε ΚΑΝΟΝΙΚΑ η Ευρωβουλευτής Ε.Θεοχάρους

Ρηματική διακοίνωση επέδωσε πριν λίγο το υπουργείο Εξωτερικών, που νομίζετε; Στην Άγκυρα για τις συνεχείς παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου; Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών γιατί ανάρτησε στην ιστοσελίδα του κείμενο αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας σε 16 ελληνικά νησιά του Αιγαίου; Στην τουρκική κυβέρνηση επειδή έστειλε πάλι στόλο φρεγατών στις ακτές της Αττικής; Στον Ρ.Τ.Ερντογάν για να μαζέψει τον Αρχηγό του Επιτελείου τους που τόλμησε να πει ότι : "Στο εξής θα απαντάμε στις ελληνικές προκλήσεις στο Αιγαίο και πολλά νησιά θα αλλάξουν ιδιοκτήτη"; Νομίζετε! 
Τη ρηματική διακοίνωση την έστειλε στο ... κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών...(ναι, αυτο του "δεύτερου ελληνικού κράτους") που έλεγε ο προϊστάμενός του (τύποις) πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, διαμαρτυρόμενος για την εθνική στάση της ευρωβουλευτού του Δημοκρατικού Συναγερμού Ελένης Θεοχάρους που τα είπε όπως κανένας Ελλαδίτης δεν έχει τολμήσει να τα πει στον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο!

Απίστευτο, αλλά αληθινό! Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά το υπουργείο Εξωτερικών είναι κάτι σαν "ιδιωτικό υπουργείο" του Ε.Βενιζέλου!  "Αυτό που δεν τολμούν να κάνουν πολλοί βουλευτές και ευρωβουλευτές στην Ελλάδα, το έκανε η Κύπρια ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Ελένη Θεοχάρους. Εξέθεσε τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και επιτέθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο που έκανε "τουμπεκί" στην πρόκληση της Τουρκίας να χαρακτηρίσει "εκλιπούσα" (πεθαμένη) την Κυπριακή Δημοκρατία με έγγραφο της Άγκυρας που παρέλαβε ο κ. Βενιζέλος ως προεδρεύων του Συμβουλίου Σύνδεσης ΕΕ και Τουρκίας.
Και καλά μέχρις εδώ.  Θα μπορούσε να πει κάνεις πώς ήταν υποχρέωση... της κ. Θεοχάρους. Όταν όμως πληροφορήθηκε πως μετά την παρέμβαση της στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου έμαθε πώς ο κ. Βενιζέλος ζητά τον "αποκεφαλισμό" της από την ηγεσία του Κυπριακού κόμματος, του απάντησε μέσω facebook πώς "ούτε η χούντα των φασιστοειδών του 1967 δεν μου έκλεισε το στόμα. Δεν είμαι κανένας νομάρχης για να με πάψει". 
Είναι αυτό που λένε πληρωμένη απάντηση ή ακόμη καλύτερα η Ελένη Θεοχάρους έχει... αρχ@δια.''
Μετά από αυτό το ελληνικό υπουργείο απέστειλε ρηματική διακοίνωση στην Κύπρο ζητώντας ... τη δημόσια καταδίκη ενός πολιτικού, πόσο μάλλον μιας ευρωβουλευτού του κυβερνώντος κόμματος όπως η ΚΥΡΙΑ Θεοχάρους! 
Και τι λέει η ντροπιαστική για τον Ελληνισμό, ρηματική διακοίνωση του Βενιζέλου (δεν λέμε "του υπουργείου Εξωτερικών" γιατί δεν θεωρούμε ότι το υπουργείο έχει σχέση με τον Βενιζέλο): "Η βαθύτατα βαθύτατα προσβλητική για την Ελληνική Δημοκρατία (σ.σ.: Χα! Ας κάνουμε ένα δημοψήφισμα να δούμε πόσοι έχουν την ίδια γνώμη στην Ελλάδα με τον Βενιζέλο και πόσοι με την Θεοχάρους) και την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μάλιστα ενώπιον της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπονομεύει την εθνική ενότητα και την αγαστή συνεργασία των δύο χωρών και των δύο κυβερνήσεων και συνιστά προκλητική και αναίτια διαστρέβλωση της πραγματικότητας, την οποία γνωρίζουν άριστα και πρωτογενώς τα αρμόδια όργανα της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία ως κράτος-μέλος της Ε.Ε. μετείχε στο Συμβούλιο Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας της 23ης Ιουνίου 2014 στο Λουξεμβούργο».

Γι' αυτό και ζητά "να υπάρξει σαφής, δημόσια διαφοροποίηση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την τοποθέτηση αυτή της κυρίας Θεοχάρους". Διαφορετικά τι θα κάνει; Θα κάνει απόβαση μαζί με τον φίλο του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Κύπρο;

Σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι....
(πηγή : filosofia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου