Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΑΤΥΧΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

Επιτέλους!

   Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δέχτηκε ότι ο Αντρίκος Α. Παπανδρέου συμμετείχε σε εταιρεία διεθνών Funds, κερδοσκοπώντας από το ενδεχόμενο κατάρρευσης  της ελληνικής  οικονομίας, δικαιώνοντας τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την σχετική καταγγελία του!!
Απέρριψε τις 2 αγωγές του και τον λόγο πλέον έχει η ιστορία. 
Η πραγματική Ελληνική Ιστορία.

Δείτε την ιστορική απόφαση....250
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 
ΣΤΙΣ 18:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνώνfunds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο. 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 18:00 στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Συγγρού και Χαροκόπου 2.

Παράλληλα η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου.
πηγή : Αττικά νέα.

1 σχόλιο:

  1. Επίκουρε μην στηρίζεις τον πατριώτη σου τόσο πολύ. Σκαφάτος και εσύ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή