Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

BILDERBERG CLUB : Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΣΧΗ!

Δόξες!!

   Στον αριμαγδό και στην ισοπεδωτική λαίλαπα  των μέτρων της σύγχρονης ''εκσυχρονιστικής ανακατάταξης'' της ελληνικής οικονομίας, υπάρχουν και κάποιες ειδήσεις-γεγονότα, φάρους θα τα αποκαλούσαμε, για το μέλλον και την προοπτική της ταλαίνουσας χώρας μας, των οποίων ειδήσεων την σημασία, είναι αδύνατον να εκτιμήσουμε τώρα.  Θα πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια, έως ότου ο σημερινός σχεδιασμός, αρχίσει να δείχνει τότε, τα πρώτα σημάδια της επιβεβαίωσής του.
Ο λόγος για την προγραμματισμένη εφετεινή συνάντηση των μελών της περίφημης Λέσχης Bilderberg, στο πολυτελές βρετανικό ξενοδοχείο Grove Hotel στο Watford, βορείως του Λονδίνου. Ένα μέρος ιδανικό για χαλάρωση εκλεκτών ανθρώπων, με γήπεδο Golf  και εγκαταστάσεις Spa, σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο βρετανικό τοπίο, του οποίου ούτε καν η θέαση, δεν είναι εφικτή για τους κοινούς θνητούς.
  Εκεί λοιπόν θα γίνει η ετήσια μυστική συνάντηση, κάτω από Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, των εκλεκτών μελών της Λέσχης, οι εργασίες της οποίας θα αρχίσουν την Πέμπτη 6-6-2013. (το ότι η απεικόνιση και το άθροισμα των 3 στοιχείων της ημερομηνίας συμπίπτουν με τον αριθμό 666, είναι τελείως συμπτωματικό)
  Η αναφορά μας στο θέμα γίνεται, γιατί εφέτος στην συνάντηση της Λέσχης, συμμετέχουν μόνον 2 επιφανείς Έλληνες :  Ο Πρόεδρος της εταιρείας S&B κος Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο δημοσιογράφος και Διευθυντής της εφημερίδας ''Καθημερινή'' κος Αλέξης Παπαχελάς. Μόνον αυτοί οι δύο. 
 
 Για την ιστορία και μόνον αναφέρουμε ότι, από το 1954 οπότε και ιδρύθηκε η Λέσχη Bilderberg, δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις για τα περιεχόμενα των συζητήσεων των συνεδριάσεών της και ότι παραμένει κλειστή και μή προσβάσιμη από μη μέλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου