Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ : ΤΥΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ''ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ'' ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!

Χαμένος στην α-διαφάνεια!
Ο ''διορισμένος'' κυνηγός, των ''διορισμένων''!!..
*********************************************************************

Όταν μιλά ο Σίμος για "εξυγίανση", τότε η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα...

Λίστα με προσλήψεις που έγιναν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση από τον Αύγουστο του 2012 -επί Σίμου Κεδίκογλου- ήρθε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς». Ο κατάλογος των 28 προσλήψεων περιλαμβάνει γραμματείς και πλήθος ειδικών συμβούλων, με αμοιβές που φτάνουν και τις 4.000 ευρώ και ανέρχονται συνολικά σε περισσότερα από 82.000 ευρώ συνολικά. Στις αμοιβές αυτές, όπως αναγράφει ο πίνακας, δεν περιλαμβάνονται τα δώρα και οι υπόλοιπες οικονομικές παροχές, που είχε εξασφαλίσει ο κ. Κεδίκογλου για τους υμετέρους. Και μετά βγαίνει ο Σίμος και καταγγέλλει την ...ΕΡΤ για  αδιαφάνεια και ρουσφετολογικές προσλήψεις...  
Ουαί δε υμίν, βολευτές και Φαρισαίοι!

Έξι φορές χρησιμοποιεί ο Σ. Κεδίκογλου τη λέξη «αδιαφάνεια» προκειμένου να πείσει ότι «δεν κλείνει η ΕΡΤ. Κλείνει ένα στραβό οικοδόμημα, με στραβά θεμέλια» [δηλώσεις του στο Βήμα FM]. Πόσο διαφανής, όμως, είναι ο ίδιος; Και, μάλιστα, σε σχέση με την ίδια την ΕΡΤ;
Από το ξεκίνημα της ΕΡΤ ελάχιστοι ήταν οι μόνιμοι δημοσιογράφοι - οι περισσότεροι δούλευαν ως συμβασιούχοι. Λίγο πριν τα μέσα της δεκαετίας του '90 -μετά την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη- προσελήφθη ως συμβασιούχος στη ΝΕΤ ο νεαρός Σίμος Κεδίκογλου, γιος του υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου. Η σύμβασή του, όμως, κράτησε λίγο. Όχι γιατί απελύθη, αλλά γιατί μια υποτροφία από το CNN απαιτούσε ως βασικό προσόν τη μονιμότητα στην ΕΡΤ. Το CNN, σωστά, δεν ήθελε να εκπαιδεύσει συμβασιούχο δημοσιογράφο που στη συνέχεια, με το χαρτί του CNN, θα μπορούσε να εργαστεί σε ιδιωτικό κανάλι. Ο νεαρός Σ. Κεδίκογλου ετοίμασε τις βαλίτσες την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ετοίμαζε δύο φωτογραφικές προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων. Σωστά μαντέψατε. Η μία αφορούσε τον Σ. Κεδίκογλου, η άλλη την Μ.Π.
Τέσσερα χρόνια ο Σ. Κεδίκογλου πληρωνόταν από την ΕΡΤ και έκανε μετεκπαίδευση στη δημοσιογραφία στο CNN! Με την επιστροφή του, όμως, δεν σταμάτησε στην Αγ. Παρασκευή, αλλά συνέχισε για την Παιανία, όπου η Ρ. Κορομηλά έκανε το Bravissimo, στο Mega. Και προσελήφθη ως συμπαρουσιαστής της.
Μπορεί να ήταν νόμιμο, μια και δεν υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιο μετεκπαίδευσης του, αλλά ηθικό δεν το λες...
Ο Σ. Κεδίκογλου ασχολήθηκε πάλι με την ΕΡΤ ως υπουργός. Για να επιβάλει την Αν. Σαλαγκούδη ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή "Μεσογείων 136" με 3.500 ευρώ τον μήνα, να στηρίξει έναν γυμναστή για διευθυντή του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, ενώ εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι είχε προσλάβει ως αρχισυντάκτη νεαρό, αλλά τη δουλειά την έβγαζε ο… συνταξιούχος πατέρας του νεαρού! Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αποδείξει το ποιος έκανε τη δουλειά, μια και ήταν εξωτερική παραγωγή… Φυσικά και υπήρχε πλούτος εξωτερικών παραγωγών.
Αλλά δεν φταίει ο Σίμος... Πρώτα από όλα "Bravissimo" σε όσους τον ψήφισαν για εκπρόσωπό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και κυρίως "Μπράβο" σε όλους μας, που ανεχόμαστε να μας κυβερνούν ..."αδιάφθοροι" σαν τον Σίμο!

πηγή: Γή και Ελευθερία

1 σχόλιο:

 1. μπραβο,μπραβο,μπραβο!!!
  αν δεν το καταλαβατε να σας το ξαναπουμε:

  ....λοιπον,μετα απο τοοοοοσες θυσιες
  του ελληνικου λαου οι οποιες,προς θεου δεν πρεπει
  να πανε χαμενες,μετα απο τοοοοοσα χαρατσια και τοοοοσο στιψιμο
  ....η υφεση βουταει ακομη πιο χαμηλα
  ....η ανεργια αυξανεται
  ....το μεταναστευτικο ρευμα των νεων φουντωνει
  ....οι αυτοκτονιες καλα κρατουν
  ....τα λουκετα πολλαπλασιαζονται
  .....και η msci υποβαθμισε για πρωτη φορα!!! ανεπτυγμενη χωρα στο καθεστως των αναδυομενων αγορων

  bravvisimo λοιπον,Σιμο,Αντωνη,Βαγγελη,Φωτη
  το σαξεσ(σκισμα) στορυ keep walking by the plan

  ΑπάντησηΔιαγραφή