Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΕΠΑΝΑ-ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ!...

Επί του πιεστηρίου

  Σύμφωνα με έγκυρες και μη επιδεχόμενες αντιρρήσεων πληροφορίες μας, ο τέως Δήμαρχος Νικόλαος Φουσέκης και ο τότε συνεργάτης του Ιωάννης Νασόπουλος, ο τέως Δήμαρχος (πόλεως Δελφών) Παναγιώτης Καλτσής και η θυγατέρα του Λυδία Καλτσή, παραπέμπονται εκ νέου για να δικασθούν στο 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας, για την γνωστή υπόθεση “Τουμπανάρια”.
Όπως είναι γνωστό, το 3μελές Εφετείο Λαμίας, παρ’ ότι δεν αμφισβήτησε την καταπάτηση του Δελφικού Τοπίου, είχε αθωώσει τους τέσσερις. Επί της αποφάσεως είχε ασκήσει αναίρεση το Ελληνικό Δημόσιο και σήμερα απεφασίσθει ότι :
- Αγνοείται η απόφαση του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας
- Παραπέμπονται σε νέα δίκη και οι τέσσερις
- Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 7-3-2018 ενώπιον του 5μελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας.

Αναμένεται μια πολύ θερμή Άνοιξη. Ειδικά στο Πολιτικό επίπεδο.

8 σχόλια:

  1. Παλι δεν στα ειπε καλά ο γνωστος πληροφοριοδοτης σου Επικουρε. Η ομοφωνη αθωωτικη αποφαση για τον Φουσεκη ειναι οριστικη και τελεσιδικη και ισχυει αγου δεν προσβληθηκε απο τον Εισαγγελεα υου Αρειου παγου. Το πενταμελες εφετειο θα κρινει αν η ενσταση του Ελληνικου Δημοσιου ευσταθει για την αποβολη του στο τελος της δικης ευσταθει η οχι. Εσυ τι λες ευσταθει. Ολοι οι νομικοι λενε οτι δεν ευσταθει με καμεναν τροπο. Ασε τις λασπες λοιπον κατα μερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι και εσύ και ο "έγκυρος" πληροφοριοδότης της σου. Ο Φουσέκης αθωώθηκε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ. Το δικαστήριο αυτό θα κρίνει την ένσταση του Ελληνικού δημοσίου που είναι στον αερα και δεν πατάει πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΛΦΩΝ (αγανακτισμένος, γιατί έχει μελετήσει πολύ καλά την υπόθεση)

    Λίγη σοβαρότητα θα έκανε καλό πρώτα στους ίδιους τους κατηγορούμενους.
    Η δίκη θα ξαναγίνει από την αρχή και γι αυτό κλήθηκαν να καταθέσουν στην νέα δίκη όλοι οι μάρτυρες της αρχικής.
    Προφανώς δεν ξανακλήθηκαν οι μάρτυρες αυτοί για να σχολιάσουν, στην νέα δίκη, αν σωστά ή όχι αποβλήθηκε από την πολιτική αγωγή το δημόσιο!
    Δυστυχώς για τους κατηγορούμενους και ευτυχώς για τα συμφέροντα του δημοσίου και του τόπου η δίκη θα γίνει από την αρχή για να εξεταστούν όλα τα στοιχεία που κάποιοι κατάφεραν να μην φθάσουν στο δικαστήριο, όπως η πολύ σοβαρή έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που ανάγκασε την Πολεοδομία να επιβάλλει πρόστιμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
    Μην προσπαθείτε να προσωποποιήσετε το πρόβλημα μεταξύ Φουσέκη και ιδιωτών αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες. Σεβαστείτε την νοημοσύνη μας. Δέκα χρόνια μας εμπαίζετε.
    Το πρόβλημα είναι πραγματικό και σημαντικό διότι αφορά το δημόσιο συμφέρον και μόνο.
    Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε. Ότι κακώς η Πολεοδομία έκρινε όλα τα κτίρια αυθαίρετα και κατεδαφιστέα;
    Ότι κακώς επιβλήθηκαν από την Πολεοδομία πρόστιμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ τόσο στην επίδικη ιδιοκτησία όσο και στην γειτονική στην οποία εμπλέκεται πάλι ο κ. Φουσέκης ως ιδιώτης μηχανικός;
    Έλεος πλέον
    Η παραπληροφόρηση πρέπει να σταματήσει.
    Οι επιστημονικοί σύλλογοι του τόπου τι κάνουν; Γιατί δεν ενημερώνουν υπεύθυνα τους πολίτες, όπως θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, επιτρέποντας στην παραπληροφόρηση να βασιλεύει;
    Αντιλαμβάνομαι την δύσκολη θέση των κατηγορουμένων. Οι ευθύνες τους, όμως, τεράστιες.
    Δεν αντιλαμβάνομαι την σιωπή των υπεύθυνων επιστημονικών συλλόγων του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ....ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΉΝΕΣ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΣ ΚΑΙ ΤΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΈΝΩΝ. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναντικατάστατος ο Φουσεκης κι εσύ....Λαμ.,..ιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα το Μάρτιο επίκουρε στο πενταμελές να ακούσεις τί ωραία θα πει ο Πρόεδρος το Δικαστηρίου: "απορρίπτεται ως απαράδεκτη η έφεση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι είπε ο Φουσέκης στο άκουσμα της αθωωτικής πράξης του δικαστηρίου ;

    I'll be back !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το είπε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στον Εξολοθρευτή I.
      Ο Φουσέκης δεν είναι Σβαρτσενέγκερ.

      Διαγραφή