Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΪΑΜΙ"


                      Δρομολογείται

   Συνήλθε στις 8-8-2017 η Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος, με θέμα προς συζήτηση το αποτέλεσμα του δημοσίου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παρα- χώρηση του ακινήτου του καταστήματος πρώην “Μαϊάμι” στην παραλία της Ιτέας.
 Ως γνωστόν το ακίνητο του οποίου την διαχείριση έχει το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδος, εδημοπρατήθη στις 12-7-2017 (β’ προσπάθεια) και σε εκείνη την διαδικασία κατετέθη μια μόνον προσφορά από την Αμαλία Παπαδοπούλου.
Αυτήν την προσφορά θα αξιολογούσε η συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής, της οποίας το αντάλλαγμα για την παραχώρηση του ακινήτου ανέρχεται στο ποσό των 1.050 ευρώ/μήνα.

   Για την κατάσταση του ακινήτου και για το τι θα αντιμετωπίσει ο νέος χρήστης του, προκειμένου να το καταστήσει λειτουργικό, αλλά και ανταγωνίσιμο ως επιχείρηση, έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο μας. Το ενδιαφέρον όμως τ,ώρα, μετά από αυτήν την προ ολίγων ημερών απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής, εστιάζεται στο κατά πόσο γρήγορα θα πραγματοποιηθεί η ακολουθούσα εγκριτική διαδικασία από πλευράς κεντρικής Διοικήσεως και δεν θα έχουμε επανάληψη του περυσινού ...12μήνου.  Έτσι ώστε, να μην χαθεί και άλλος χρόνος με κλειστό αυτό το ...ερείπιο.

Την απόφαση της αποδοχής του αποτελέσματος του διαγωνισμού, υπερψήφισαν και τα οκτώ παρόντα (από τα εννέα) μέλη της Επιτροπής.
Παραθέτουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από αυτή την συνεδρίαση (ΑΔΑ : ΩΞ8ΑΟΡ0Θ-5ΙΞ).

*****************************************





3 σχόλια:

  1. Προς ανώνυμο σχολιαστή 16-8-2017 :
    Σχόλια μη κόσμια, υβριστικά και προσβλητικά, δεν δημοσιεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μαιαμι σαν εργο αναπτυξης της πολης μας η αλλιος:'Τα μεζεα μου κουνιονται ζερβα κ δεξια κ νομιζες πως ηταν σακουλες με φλουρια'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ!
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΞΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή