Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!... (βελτιωμένη έκδοση...)


"Παζαριώτες..."

  Εφ’ όσον εφθάσαμε στο σημείο να “αναθέτουμε” την προχειρο-κατασκευή των ξύλινων παραγκών για χρήση των συμμετε- χόντων πλανοδίων εμπό- ρων στην εμποροπανή- γυρη της Κίρρας, σε ιδιώτη από την Γιαννούλη Λαρίσης, τότε όντως είμεθα έτοιμοι για τα πανηγύρια.
Φανταζόμεθα ότι οι απεγνωσμένες (και επίμονες) προσπάθειες της Δ/σεως Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δελφών, θα απέβησαν άκαρπες και ότι δεν θα εστάθη δυνατόν να εντοπισθεί εντός του Δήμου κάποιος ικανός στο να καρφώνει καδρόνια (σύμφωνα με τις υποδείξεις της εν λόγω Δ/σεως!...).
Άρα και με δεδομένη την ανάγκη να στεγασθούν επί 4ήμερον οι συμμετέχοντες στην εμποροπανήγυρη της Κίρρας πλανόδιοι έμποροι, η θεματική αντιδήμαρχος, έφθασε μέχρι την Γιαννούλη Λαρίσης, προκειμένου (έναντι του ποσού των 7.200 ευρώ) να εξασφαλίσει την ομαλή και ευπρεπή λειτουργία του γνωστού σε όλους μας “παζαριού” της Κίρρας.

  Ως γνωστόν, το από πολλών ετών λειτουργόν ως θρησκευτική, οικονομική και πολιτιστική εκδήλωση “παζάρι” της Κίρρας, ενεργοποιείται για 4-5 ημέρες κατ’ έτος, επ’ ευκαιρία της εορτής της εκκλησίας της ευρισκομένης στο ανατολικό άκρο της κοινότητος, της αφιερωμένης στον Ιωάννη τον Πρόδρομο.  Η δε δραστηριοποίησή του αρχίζει από την παραμονή της εορτής στις 28 Αυγούστου και η διάρκειά του είναι συνήθως 4 έως 5 ημέρες. Δηλαδή έως τις 2 Σεπτεμβρίου, έχουν αναχωρήσει από τον χώρο τελέσεώς του, όλοι οι πλανόδιοι έμποροι.
Για αυτό και μας επροξένησε “κάποια” εντύπωση το ότι, η σχετική απόφαση για την ανάθεση του “έργου”, αναφέρει ως ημερομηνία παραδόσεώς του, την 1η Σεπτεμβρίου!...  Δηλαδή, σχεδόν με την λήξη της εμποροπανηγύρεως...
(περί των συνθηκών υγιεινής, ούτε λόγος)

Παραθέτουμε απόσπασμα από την απόφαση της αναθέσεως του έργου.

******************************** 

 

*****************************

Διόρθωση

18-8-2017  :  έγινε διόρθωση στην ημερομηνία παραδόσεως του "έργου" !...  Από 1-9-2017 σε 24-8-2017.  Κάτι είναι και αυτό...



4 σχόλια:

  1. https://goo.gl/uL1pXk
    diorthosan tin imerominia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Ήδη έχει δημοσιευθεί η διόρθωση.

      Διαγραφή
  2. Ξέρεις πολλούς στη Φωκίδα, που να διαθέτουν τη ξυλεία και τα τσίγκα που χρειάζονται για μια τέτοια κατασκευή;Σε όλα τα παζάρια έτσι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον 6.00μμ. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι να διαθέτουν τα υλικά, αλλά δεν διαθέτουν ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ! Πως να πάρουν τη δουλειά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή