Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

ΕΝΑΣ "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" ΦΥΣΙΚΟΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!


Φυσική : Το σύμπαν

   Τρεις κορυφαίοι θεωρητικοί Φυσικοί και αναγνωρισμένοι από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ως ειδικοί (experts) στο αντικείμενο της στροφορμής των ηλεκτρονίων (Higher Spin), συνυπογράφουν αυτήν την δημοσίευση, η οποία ναι μεν αποτελεί πόνημα του νεωτέρου των τριών, αλλά συμφωνούν και υιοθετούν τις διαπιστώσεις της και οι υπόλοιποι δύο.
   Η δημοσίευση έγινε στις 21-8-2017 στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό της βιβλιοθήκης (Library) του Cornell University των ΗΠΑ και οι συνυπογράφοντες είναι :
- I.L.Buchbinder, Ρώσσος – Department of Theoretical Physics in Tomsk University (Tomsk) Russia
- S.James Gates, Αμερικανός – Department o Physics in Brown University (Providence)  R.I. USA
- Konstantinos Koutrolikos, Έλληνας – Institute for Theoretical Physics and Astrofysics in Mazaryk University (Brno) Chech Republic.

   Και οι τρεις, όπως και μεγάλη μερίδα Φυσικών ανά την υφήλιο, ασχολούνται με την θεωρητική και πειραματική επιβεβαίωση της θεωρίας της Υπερσυμμετρίας (Supersymmetry). Θεωρίας, η οποία εφ’ όσον αποδειχθεί, εξηγεί το σύνολο των επεισοδίων της δημιουργίας του σύμπαντος, από το Bing Bang έως και σήμερα.

Η πρώτη σελίδαΜια τυχαία σελίδα από το πολυσέλιδο δημοσιευμένο άρθροΓια τους επιθυμούντες την ανάγνωση ολοκλήρου του άρθρου στην αγγλική
 


2 σχόλια: