Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΚΙΡΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ...ΚΙΡΡΑΣ!

 
Εκ των ούκ άνευ!...


  Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Κίρρας, μετά από την σύμφωνη ψήφο της προ ημερών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, ταυτιζόμενη με την άποψη της αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ιτέας για την μη χορήγηση 500 (πεντακοσίων) ευρώ στον Σύλλογο εθελοντών ''Οι Φίλοι της Κίρρας'' προκειμένου να τους συνδράμει στην διοργάνωση του διημέρου των προγραμματισμένων από μηνών εκδηλώσεων στην Κίρρα, έβαλε και την ''σφραγίδα'' της, για την επικύρωση των αισθημάτων της προς την άδολη Κοινότητα.
   Ως γνωστόν, στις 29 & 30 Ιουλίου όπως έχει από καιρού ανακοινωθεί και διαφημισθεί δεόντως, ο Σύλλογος ''Οι Φίλοι της Κίρρας'' διοργανώνει για τέταρτο συνεχές έτος στην πλατεία της Κίρρας, την πολιτιστική εκδήλωση ''Ταξειδεύοντας με τους Καλλιτέχνες και τον Πολιτισμό της Φωκικής γής''. Μιας ήδη γνωστής και καταξιωμένης εκδηλώσεως στην Στερεά Ελλάδα. Για την οποία εκδήλωση έχουν δείξει ενδιαφέρον και θα έχουν συμμετοχή, πλήθος Καλλιτεχνών και Συλλόγων από ολόκληρη τον Νομό και την ευρύτερη περιοχή μας. Το τι θα γίνει εκεί, είναι γνωστό από το ήδη δημοσιευθέν πρόγραμμα.

  Ωστόσο, την δευτέρα ημέρα των εκδηλώσεων και μεσούσης της προσπαθείας μελών του Συλλόγου, κατοίκων της Κοινότητος, προσκληθέντων Καλλιτεχνών και Συλλόγων, για την όσο καλύτερη και πολυπληθέστερη λειτουργία της εκδηλώσεως, εκείνη την ημέρα λοιπόν Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:00', η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος, αντί να παρευρίσκεται, να παροτρύνει και να χειροκροτεί την με αυτόν τον όμορφο τρόπο προβολή της Κίρρας, επροτίμησε να συγκαλέσει το 3μελές Τοπικό Συμβούλιο, προκειμένου να γνωμοδοτήσουν για το άκρως επείγον και υψίστης σημασίας θέμα, της ''προσβασιμότητος σε κοινοχρήστους χώρους της Κοινότητος'' !...

  Αυτή είναι η ''ξανθιά'' έκφραση της ...αναπτυξιακής πολιτικής Παναγιωτόπουλου (Δημάρχου). Ο οποίος αντί να παρέμβει και να προστατέψει την Τοπική Πρόεδρο της Κίρρας από το ατόπημά της, δείχνοντας ταυτόχρονα και την έννοια του για την χωρίς  ακόμη διαπιστωμένους  ιστορικούς ορίζοντες  Κοινότητα, επέτρεψε την δημοσίευση της ανακοινώσεως της συγκλήσεως του Τοπικού της Κίρρας, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.
Δηλαδή, την ''έκαψε''...

Όταν η μωρότητα, σε συνδυασμό με την άγνοια και την μνησικακία τίθενται (ελέω κομματικών επιλογών) στην υπηρεσία κοινωνιών, τα αποτελέσματα είναι γνωστά. 
Εν ολίγοις, ο διαχειριστής του ''epikourositeas.blogspot.gr'' είναι ...κομπλεξικός! (σύμφωνα με την προ μηνών γνωμάτευση της εν λόγω Προέδρου στο facebook)

*********************************************


Πρόσκληση
σύγκλησης συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας
Σχετικά :Τα άρθρα 88, 89 του Ν.3852/2010


Σας προσκαλούμε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 και ώρα 20.00 να προσέλθετε στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας σε δημόσια συνεδρίαση, στο θέμα ημερησίας διάταξης:
1.) Γνωμοδότηση περί προσβασιμότητας κοινοχρήστων χώρων στην Κίρρα.

2).Γνωμοδότηση περί προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας σε τμήμα της κεντρικής δημοτικής οδού για τις ανάγκες της Τοπικής Εορτής Αγ. Ιωάννου .


Η Πρόεδρος του Συμβουλίου
Τοπικής Κοινότητας Κίρρας
Γεωργία Μαντά
ΚΟΙΝ.:
1.Δημαρχο Δ. Δελφών κ. Αθ. Παναγιωτόπουλο
2.Αντιδημαρχο Δ.Ε Ιτέας
κ. Πιλάλα –Τσακίρη Τριανταφυλλιά
3. Δημοτικούς Συμβούλους Δ.Ε.Ι.
κ. Μάνιο Ασημάκη
κ. Παναγιωτόπουλο Ανδρέα
κ. Παπαλάϊο Αριστείδη
κ. Μέγκο Παναγιώτη
κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιος
κ. Δρακάκη Γεώργιο

5 σχόλια:

  1. Εεεε , αυτά κάνει η αυτοπροβολή!!! μια χούφτα τόπος όπου ο καθένας και η καθεμία προσπαθεί να δείξε το εγώ του!!! Ματαιοδοξία και πλήρης έλλειψη προσωπικότητας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για πολύ σουργελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτή κοιμάται ελαφρά, γέρασε αλλά μυαλό δεν έβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο ατίθασο άλογο είναι το καλάμι... όσο πιο νωρίς το καταλάβουν αυτοί που νομίζουν πως διοικούν τόσο καλύτερα και για τους κατοίκους της Κίρρας....!!!!Ένα τόσο μικρό χωριο και έχει ένα σωρό ''πολιτιστικούς'' συλλόγους... ένα τόσο μικρό χωριό και έχει διάσταση απόψεων...Κρίμα!!!Ίσως καλύτερα να ασχοληθούν με τα σπίτια τους και να αφήσουν τα κοινά για όσουν πραγματικά ενδιαφέρονται για το χωριό αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή