Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΣΦΙΝΑ -Δελτίον Τύπου


    ΑΜΦΙΣΣΑ, 23.10.2018
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Α.Δ.Τ.: 51/2018

Θέμα: «Δυο νέοι αθλητικοί χώροι δημιουργούνται στο Δήμο Δελφών με τη συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Η σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δελφών και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σηματοδοτεί την αφετηρία κατασκευής δυο νέων αθλητικών χώρων στην περιοχή μας.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δυο νέα έργα: “Ανάπλαση Πλατείας Παπανδρέου Δ.Κ. Άμφισσας- Δημιουργία χώρου άθλησης και νεολαίας- Α’ φάση” και “Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 Δ.Κ. Δεσφίνας” θα κατασκευαστούν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα μέσω του συγκεκριμένου πλαισίου συνεργασίας που συνυπέγραψε ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία του Βουλευτή Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την καθοριστική συμβολή τους στην επίτευξη του κοινού μας σκοπού.

Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες των δυο αντισυμβαλλόμενων φορέων, για την άρτια προετοιμασία της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

---------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε σήμερα προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Δελφών Αθανάσιο Ηλ. Παναγιωτόπουλο παρουσία του βουλευτή Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου για δύο έργα: “Ανάπλαση Πλ. Παπανδρέου ΔΚ ¨Άμφισσας-Δημιουργία χώρου άθλησης και νεολαίας- Α φάση” και “Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 ΔΚ Δεσφίνας”.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Από το Γραφείο Τύπου 


5 σχόλια:

 1. Δεν είναι λίγο αργά για ....εξαγγελίες...έργων Παναγιωτοπουλε, 7 μήνες πριν τις εκλογές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχουμε να ακούσουμε για εγκαίνια και για έργα που ΘΑ γίνουν μέχρι τις εκλογές!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλοι οι νομοί έχουν στάδια για τα αγωνίσματα του στίβου.
  Εμείς είχαμε ένα, αλλά το κάναμε χωράφι.Να φωτογραφίζεστε, με αθλητές που διακρίνονται μπορείτε, να φτιάξετε το στάδιο δεν μπορείτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι υποχρέωση μου να κάνω κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά το έργο που υπογράφθηκε για την Δ.Ε. Δεσφίνας μιας και κάποιους όπως φαίνεται τους έχει κυριεύσει το άγχος των εκλογών από πολύ νωρίς. Το έργο αυτό είναι εξολοκλήρου επιτυχία του Υπουργείου Αθλητισμού και του υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, του βουλευτή Φωκίδας κ. Κωστοπαναγιώτου και της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας. Με λύπη μου μέσα από την καθημερινή μου ενημέρωση αντικρίζω δημοσιεύσεις ηλεκτρονικής κυρίως μορφής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. που σκοπό έχουν να εκμεταλλευτούν τον κόπο, την προσπάθεια και τις ιδέες άλλων.
  Υπάρχει σίγουρα και αυτός ο τρόπος διοίκησης........
  Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους προανέφερα, όσους καταλαβαν έστω και αργά ότι υπάρχει και Δεσφίνα και φυσικά όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Δελφών που ασχολήθηκαν με αυτό το έργο.

  Στην διάθεση σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή